Den vildeste fest: Sommerklubben er tilbage i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Med det sommervejr vi har i Aalborg og Danmark i disse dage, er der slet ingen grund til at rejse til hverken Miami eller Ibiza for at få den vildeste sommerfest.

Rekom Group, som er blevet en af de allerstørste spillere på det nordiske natklub- og barmarked, er nemlig klar med konceptet Sommerklubben, som allerede har haft stor succes i Aalborg og resten af landet.

”Med Sommerklubben har vi vist, at vi kan skabe en fest, ligegyldigt hvilket lokale vi er i. Konceptet har kørt på skift i Aalborg, Århus, Odense og København og hver gang er det bare gået amok,” fortæller Anders Germansen, daglig leder og en af initiativtagerne til konceptet.

Kæmpe sommerfest på Viggos

Sidste år blev Sommerklubben afholdt på det daværende Hr. Nielsen, hvor der var fuldt hus hver aften. Dette satser de også på bliver tilfældet denne sommer, hvor det er Viggos Værtshus, der lægger lokale til.

Sommerklubben fester hver tirsdag, fredag og lørdag hele sommeren.

Holdet bag Sommerklubben er ikke meget for at afsløre, hvad der præcist kommer til at ske. De lover dog én ting: Det kommer til at stikke helt af.

”Man ved ikke, hvad der kan ske. Der kan komme 100 badedyr flyvende,  eller måske kommer der en saxofonist, der fyrer den max af.

Det er et pop up-koncept, så det er på dagen, at vi afslører alle de vilde ting – så folk skal blot holde øje med min personlige Instagram eller vores Facebook, hvis de ikke blot vil overraskes,” fortæller Fredrik Øie, som er en af idemændene bag.

Uanset hvad dagens fest byder på, så er det sikkert, at det bliver et besøg værd.

”Sommerklubben er et sted, hvor vi giver lidt mere frie tøjler, og hvor folk kan mærke de helt rette summervibes.

Det ender ofte i at være en abefest, hvor folk bare giver den fuld gas og glemmer alt om studier, forpligtelser osv.” forklarer de begejstrede initiativtagere, nærmest i munden på hinanden i ren begejstring og fortsætter:

”Den skal bare have én over nakken. Flaskerne kommer ind på kryds og tværs og det bliver et crazy mix af den fedeste musik, masser af glade mennesker og ikke mindst masser af konfetti!”

Plejer at skabe lange køer

Det er helt tydeligt, at drengene brænder for det de laver, og holdet bag Sommerklubben er bestemt heller ikke nye i faget.

De har stor erfaring med drift af både store og små diskoteker og har lavet pop-up events, der har skabt lange køer – både i Jomfru Ane Gade og resten af Danmark.

Sommerklubben kommer til at ligne sig selv, som man kender det fra successen sidste år på Hr. Nielsen og i år på Hornsleth bar – det er kun lokalerne, der ændrer sig.

”Vi tror, at Viggos Værtshus er det helt rette sted til Sommerklubben. Lokalerne lægger nemlig op til, at der kan være forskellige fester i de mange områder.

Man kan spille en vild bordtennis-turnering i den ene ende, sætte sig ned med den udvalgte pige i den anden, og så ellers bare smadre igennem på dansegulvet helt inde bagved.”

Udover den vildeste sommerfest, lover de også, at der kommer til at være vilde tilbud på alt lige fra store flasker, øl og shots. Især rosé er i fokus, men der vil også komme nye og spændende ting på menuen.

Og hvad med indgangsbilletten?

”Det eneste du skal give i døren er en krammer – måske et smil og et kindkys. Det koster ingenting at komme ind, men folk skal nok komme i god tid, for der plejer at være kø.”

Du kan følge med på Fredrik Øies Instagram, eller på Sommerklubbens Facebook, hvor de løbende opdaterer med festlige tiltag.

Så skal der stemmes: Her er finalisterne til AALBORG AWARDS 2019

Skrevet af: Redaktionen

Så er vi klar til at løfte sløret for, hvem der er kommet igennem nåleøjet og er blandt finalisterne til årets AALBORG AWARDS.

Over 18.000 har stemt i den indledende nomineringsrunde, og det har været ekstremt tæt i langt de fleste kategorier.

I år har vi valgt at tage 6 finalister med i hver kategori til AALBORG AWARDS, der afholdes lørdag d. 30. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det bliver en af årets fedeste fester, og det er Vi Elsker 90’erne, der står for et Mega Afterparty. Se her hvilket kæmpe internationalt 90’er navn, der spiller til afterparty.

Du kan selv komme med til den store fest – der kan vælges mellem både siddepladser- og ståpladser. Der er drinks, show og afterparty inkluderet i billetten. Se billetterne her

Men du skal igen hjælpe med at stemme. For læsernes stemme har også en betydning for finalisterne.

Her voterer juryen med en stemme hver, og så tæller læsernes stemme i den her nye afstemning (den starter i bunden af artiklen) også med 1 stemme.

Juryen i år består af;

Gastromand v. Mads Schytte og Anders Damm Christensen
Peter Christian Jensen, direktør Ruths Hotel
Mark Bering, direktør Himmerland Golf & Spa Resort
Tina Mikkelsen, store manager, Magasin Aalborg
Michael Qureshi, redaktør MigogAalborg
Læsernes stemme

Vi har lavet en side om AALBORG AWARDS, hvor du kan læse mere om showet og se vores mange fantastiske sponsorer her

Ellers så er det bare om at stemme, så vi kan få afgjort, hvem der er Byens Bedste i de forskellige kategorier.

powered by Typeform

Så er det i dag: AaB søger indløbsbørn med event i Magasin

Skrevet af: Michael Qureshi

I dag onsdag d. 20. februar kan du møde AaB-spillerne Jores Okore og Kristoffer Pallesen i Magasin i Aalborg.

I den forbindelse søger AaB også børn til at gå med spillerne på banen til forskellige kampe.

Så de er på udkig efter 44 børn, der drømmer om at få en kæmpe oplevelse at gå på Aalborg Portland Park sammen med Superliga-spillerne.

Frem til kl. 16.00 er der nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn, hvis man svinger forbi Magasin.

Mød to AaB-profiler

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med i konkurrencen om at blive indløbsbarn for AaB, bare man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år.

For at deltage skal man fotograferes af en professionel fotograf i stormagasinet.

Billedet kan man efterfølgende få lov til at få med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, har alle fremmødte mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin.

Forsvarsspillerne Kristoffer Pallesen og Jores Okore er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

“I Magasin arbejder vi hele tiden på at lave events, overraskelser, konkurrencer, optrædener og andre impulser, som giver liv i byen og skaber glæde og inspiration.

AaB er uden tvivl en af Aalborgs stoltheder, og derfor vil vi gerne være med til at give byens borgere muligheden for at komme helt tæt på klubben og dens spillere,” fortæller Tina Mikkelsen.

De første 50 fremmødte deltagere får desuden en gratis Hummel-cap i ”Goodie”-appen.

Magasins Goodie App har løbende opdateringer om gode tilbud, shoppeweekender med 20 % rabat, events og gratis gaver. Den kan downloades hvor du normalt henter apps.

Stort cadeau: Aalborg Teaters forestilling opføres i Tyskland

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er stor jubel på Aalborg Teater i øjeblikket.

I efteråret 2017 fik Aftenlandet premiere på Lille Scene, og forestillingen opnåede på kort tid stor anerkendelse i Danmark.

Aftenlandet kredser om den aktuelle samfundsdebat vedrørende flygtninge, Europas fremtid, og hvor EU er på vej hen.

Forestillingen blev især omtalt, fordi alle statisterne også er asylansøgere fra nordjyske asylcentre uden for teaterscenen.

Men nu har selve forestillingen også bevæget sig udover Danmarks grænser.

I år kan stykket – i en oversat udgave – nemlig også opleves i Tyskland – og allerede d. 20. marts får det aktuelle værk premiere i München og i 2020 følger endnu et tysk teater efter.

Prisvindende og aktuelt

På trods af det store cadeau fra udlandet, så er det bestemt ikke første gang, at forestillingen har fået store roser med på vejen.

I 2018 modtog forestillingens mor og én af de mest markante stemmer i dansk teater, Julie Maj Jakobsen, en Reumertpris som Årets Dramatiker for netop Aftenlandet.

Tue Bering iscenesatte stykket og løb i den forbindelse også med prisen som Årets Instruktør.

Forestillingen fik 5.3 stjerner i gennemsnit fra publikummet og høstede selvfølgelig også topkarakterer fra anmelderne.

Aalborg Teater genopsætter forestillingen

Nåede du ikke at opleve Aftenlandet, da de spillede i Aalborg? Og synes du, der er lidt langt til Tyskland?

Så er der også gode nyheder.

Fra 16. til 25. maj 2010 genopsætter teateret nemlig forestillingen på Lille Scene, hvor det igen bliver muligt at overvære dagens konfliktfyldte Europa på tætteste hold.

Du kan købe billetter til forestillingen her.

Kæmpe scoop: MØ vender tilbage til Nibe Festival

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Efter flere års fravær vender den karakteristiske, vokale lyd, vi kender fra verdensstjerne MØ, endelig tilbage til Nibe Festival.

MØ gæstede ellers både Nibe i gennembrudsåret og året efter igen … men siden har festivalen knoklet intensivt for at lokke hende tilbage til Skalskoven.

… og i år er det endelig lykkes!

”MØ er som sagt på ingen måde en artist, som har overrendt de danske festivaler og spillesteder de seneste år.

Derfor er det selvfølgelig en kæmpe sejr og en meget stor glæde for os, at Nibe-publikummet nu skal feteres med fantastiske MØ,” udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Gigantisk verdensstjerne vender hjem

Siden sit internationale gennembrud har hele verden nemlig været legeplads for MØ, også kendt som Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, hvilket har efterladt et utålmodigt undertryk på de danske scener.

Hun har på ganske kort tid formået at skabe sig en kæmpe musikkarriere, og kan blandt andet skrive samarbejder med Justin Bieber og Major Lazer på sit musikalske CV.

Den fynske pige har altså sat dybe aftryk på den internationale scene – men til sommer vender hun atter tilbage: klar til at få trætoppene til at vibrere med tonsvis af hits!

Lige fra numrene ”Pilgrim”, ”Maiden” og ”Waste Of Time” fra opstarten over MØ-klassikere som ”Don’t Wanna Dance”, ”Kamikaze”, ”Final Song”, ”Nights With You” og ny-hittet ”Blur” til gigantiske, internationale hits som ”Lean On” med Major Lazer & DJ Snake og ”Cold Water” med Major Lazer & Justin Bieber.

Eneste koncert udenfor Sjælland

Onsdag d. 3. juli bliver det MØ’s tur til at shine på Store Scene – og så bliver denne koncert desuden sommerens eneste udenfor Sjælland, hvor MØ også er blandt Roskilde Festivals hovednavne.

Udover MØ kan årets festivalgæster (indtil videre) se frem til: Nephew, Nik & Jay, Suspekt, The Minds Of 99, Gnags, Benal, Christopher, Queen Machine, SAVEUS, Clara, Folkeklubben, Ude Af Kontrol, Fool og Rasmus Bjerg – John.

OBS! Mandag d. 4. marts kl. 10 stiger prisen på både partout- og dagsbilletter på www.nibefestival.dk.

Husk derfor at sikre dig din billet … asap!