Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den rette promovering af din virksomhed

Af Redaktionen

Annonce

Der findes i dag større virksomheder til alt i vores samfund. Ikke blot store, men også mange indenfor hvert emnefelt. Derfor er det vigtigt, at du skiller dig ud på markedet og taler direkte til den målgruppe du ønsker. At gøre brug at sit lokalområde er derfor centralt, da mange stadig ønsker at støtte op lokalt, da de små byer og firmaer ofte bliver presset af de store virksomheder, der er rykket til Århus og København. Læs derfor med herunder og få 3 gode tips til, hvordan du kan få flere kunder i din virksomhed.

1.      Gør din hjemmeside spiselig

Hjemmesiden er kundens førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor skal den være fængende og interessant. Den skal endvidere være tydelig omkring informationer på produktet, så kunden ikke skal lede efter det de mangler. Det kan derfor være en god ide at lave et smukt design med en tydelig menulinje. Hvis du ønsker at vinde mere på dit lokalområde, så kan du have brugeroplevelser tydeligt fremme på siden, så den fremstår mere personlig og kundemindet.

2.      Gør brug af SEO

En af de store internetsider i dag, er søgemaskinen, Google. Det er denne de fleste bruger, når de leder efter det produkt de mangler. Det kunne jo være perfekt, hvis netop din virksomhed kommer højt op i søgesvarene. Dette kaldes SEO. Du vil gerne nå lokalt ud til dine kunder, så du benytter dig derfor også af lokalområdet. Du finder derfor et godt SEO bureau i Aalborg, der hjælper din virksomhed frem i kundernes søgelys. Dette er det rette SEO bureau i Aalborg med fokus på resultater, så du får promoveret din virksomhed bedre.

3.      Gør dig synlig på sociale medier

De sociale medier er en af de bedre kilder til at fange dine kunder på. Alt efter, hvilket firma du styrer, så er det en god ide med en facebookside eller en instagram profil. Studier viser, at du skal have set et opslag ca. 11 gange, før du husker dette og giver det opmærksomhed. Derfor er det en god ide at gøre sig synlig på de sociale medier, så du ”tvinger” kunderne til at blive opmærksomme på din virksomhed. En facebookside eller en instagram profil gør det også muligt for dine kunder, at give dig en anmeldelse, som blot vil give dig mere omtale. Du kan også bruge disse sider til at lave konkurrencer, som dine potentielle kunder kan vinde. Så giver du måske gratis hjælp ud, men så vil du muligvis komme tilbage og fortælle om deres oplevelse til andre, som kan tiltrække flere kunder til din virksomhed.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også