Den perfekte top til klædeskabet

Skrevet af: Redaktionen

Sådan finder du den perfekte top til dit klædeskab 

Dette indeholder sponsoreret indhold 

De fleste kvinder kender det med, at man står og mangler en ny top til klædeskabet. Det kan enten vær en top til at have under tøjet eller en pæn top til festlig brug eller til hverdagen på arbejdet. Men det kan være svært at finde den helt perfekte top, da der er mange forskellige muligheder på markedet. Hvis du gerne vil have kvalitets toppe, som passer til tidens trends, kan det være du skal kigge efter 2-biz toppe. 2-biz er et mærke der skaber kvalitetstøj til kvinder over 25 år, og som gør meget ud af at skabe tøj til alle kvindeformer og tøjstile. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du finder den perfekte top til dit klædeskab, læs med her. 

Hvad leder du efter i en top? 

Når du skal på udkig efter en ny top til dit klædeskab, kan det være en god ide at gøre dig nogle overvejelser først. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af toppe, så det kan være en god ide, at have en klar forestilling om, hvad du går efter. Det kan eksempelvis være, at du skal bruge en top, som går perfekt som top under en anden trøje. Det kan også være, at du skal finde en fin løs top, som både kan bruges til hverdag og fest. Uanset hvilken type top du leder efter, er det en god ide, at overveje inden du går på jagt efter en ny top. 

Valg af materiale 

En anden ting, som er god og overveje inden du går i gang med at finde en ny top er, hvilket materiale den skal være af. Der findes rigtig mange forskellige tekstiler, som kan bruges til toppe. Derfor er det en god ide, at overveje på forhånd, om der er nogle tekstiler du foretrækker mere end andre. Hvis det ikke er tilfældet, så er det bare med at gå i krig med at finde din nye top. 

Forskellige typer af toppe 

Der findes forskellige typer af toppe, hvor nogle toppe er bedre til nogle kropsformer end andre. Hvis du køber en top fra 2-biz skal du ikke bekymre dig om din kropsform, da de forsøger at skabe toppe, der passer til enhver. Men hvis du generelt er på udkig efter toppe, så passer løse toppe omkring maven, men som sidder tæt ved barmen perfekt til kvinder med æbleform. Hvis du har en timeglas figur, kan det være godt at kigge efter toppe der er figursyet. Har du derimod en pæreform, kan du kigge efter toppe der sidder løst til kroppen. 

Toppe fra 2-biz 

Hvis du gerne vil have den perfekte top, som både er af kvalitet og passer til det der rør sig i modebilledet, kan du vælge toppe fra 2-biz. Tøjmærket forsøger at skabe toppe, som passer til enhver krop og stil. 2-biz kan godt lide at eksperimenterer med både tekstiler, detaljer og mønstre, så der er noget for enhver smag. Derfor kan du både finde flotte basistoppe, samtidig med at du finder smukke toppe til hverdag og fest.