Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den perfekte sofa til lejligheden

Af Redaktionen

I lejligheden kan pladsen sommetider blive en smule trang, og det er derfor måske svært at få plads til drømmesofaen i den lille lejlighed.

Der findes dog mange gode sofaer i høj kvalitet og med god plads til gode priser blandt andet her, hvor der også må være en sofa passende til dine krav og behov.

Når du skal vælge en sofa til lejligheden, er der flere parametre at holde sig for øje.

Overvej den tilgængelige mængde af plads

Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer den mængde af plads, du har til rådighed til sofaen.

Kommer sofaen til at fylde for meget, dække for noget af døråbningen, medføre at du ikke kan åbne et skal helt eller lignende, er der måske valgt en lidt for stor variant.

Kriterier som de nævnte er heller ikke altid så spændende at have med at gøre i hverdagen, hvorfor det er vigtigt at finde en sofa, der med sikkerhed kan være i boligen uden at være i vejen.

Dog er det en balancegang, da der naturligvis også skal være plads til at sidde og ligge komfortabelt i sofaen. Derfor er det en nødvendighed at have overvejet balancegangen mellem tilgængelig plads og ønske om størrelse af sofa.

Med eller uden chaiselong?

Svaret på dette spørgsmål afhænger også af mængden af plads. Chaiselongen fylder mere end en sofa uden, men de fleste lejligheder kan indrettes på en sådan måde, at det ikke kommer til at spille en så stor rolle.

Derudover skal du også overveje, hvad du foretrækker. Mange finder det mest komfortabelt med chaiselongen, da det giver flere muligheder for at ligge i forskellige positioner, mens det også kan være mere komfortabelt, når man er flere i sofaen.

Andre vælger varianten uden chaiselong og vælger måske en pude eller puffe, som fungerer som en form for chaiselong.

Del artikel

Andre læser også