Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den hvide ungdomstrøje fra Tour de France stiller til start

Af Emil Kjær Jørgensen

Når det traditionsrige gadeløbet Spilnu.dk Grand Prix køres fredag d. 24 August bliver det med deltagelse af Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb, som i øjeblikket er indehaver af den hvide ungdomstrøje i Tour de France. Det skriver spiln.dk Grand Prix i dag i en pressemeddelelse.

”Jeg ser frem til at køre Spilnu.dk Grand Prix efter Tour de France foran en masse danske fans. Det har været nogle fantastiske dage i den hvide trøje og nu ser jeg frem til at hjælpe Tom Doumelin i klassementet,” udtaler Søren Kragh Andersen ifølge pressemeddelelsen.

Den hvide ungdomstrøje fra Tour de France stiller til start

To af af de største danske cykelryttere til start

Søren Kragh skal dermed tage kampen op mod blandt andre Michael Valgren, og det er naturligvis en stolt løbsarrangør som kan præsentere endnu et stort navn.

”Søren Kragh hører til blandt de allerstørste talenter i international cykelsport, hvilket hans nuværende placering som nummer 11 i Tour de France og nummer 1 i ungdomstrøjen også vidner om.

“Derfor er vi glade for at få Søren til start i vores gadeløb hvor han jo blandt andet kommer til at dyste mod en anden dansk Tour de France profil i form af Michael Valgren. Og så krydser vi fingre for at Søren kan holde den hvidetrøje helt til Paris, ” udtaler løbsarrangør Jonas W. Mikkelsen.

Masser af aktivitet på løbsdagen

Spilnu.dk Grand Prix køres i centrum af Aalborg den 24. august. Det bliver de legendariske Tour de France-kommentatorer, Dennis Ritter og Rolf Sørensen, der kommer kommenterer løbet i Aalborg.

Som prikken over i’et holder de også foredrag inden løbet, hvor man kan komme bag facaden på cykelsporten i selskab med dem og Michael Valgren. Det kan du læse mere om her.

Inden løbet kan børnene køre deres helt eget gadeløb, hvor det gælder om at køre så omgange som muligt på 30 min – og dermed indsamle penge til et godt formål. Det kan du læse mere om her.

Del artikel