Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den Grå Side lagde Skråen ned: Stadig ledige billetter til aftenens show

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Søren Rasted / Instagram
Foto: Søren Rasted / Instagram

Det startede som en podcast, men Den Grå Side har siden udviklet sig til at være et af Danmarks mest efterspurgte live-shows.

I aftes hyggede Søren Rasted og co sig foran en total udsolgt sal i Royal Stage på Skråen, men bare rolig.

Den Grå Side er nemlig så populær i Aalborg, at man optræder hele to aftener i træk, og til showet i aften kl. 19.00 er der stadig ledige billetter.

Bedømt ud fra de kommentarer, Søren Rasted har fået på sin Instagram, var publikum vidne til en fuldstændig magisk aften, og det var også noget af et hold, han havde hevet med til Nordens Paris i form af Jacob Rissing, Mads Steffensen, Brian Lykke, Lars Hjortshøj og så special guest star Jacob Risgaard.

Det er endnu uvist hvilke personligheder Søren Rasted har med på scenen i aften.

Til Den Grå Side inviteres publikum til en lummer aften i erotikkens tegn, når Søren Rasted og en række af de skarpeste personligheder fra den danske underholdningsbranche, deler ud af de mest bemærkelsesværdige fortællinger fra “Ugens Rapport” bladene, som netop i år har 50 års jubilæum.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Søren Rasted (@sorenrasted)

Forbered dig til en tåkrummende og hylende sjov aften

I de 50 år “Ugens Rapport” har eksisteret, er der blevet skrevet over 8000 historier i de grå sider. De er selvfølgelig ikke lige sjove alle sammen, så vi har samlet de bedste, frækkeste og mest tåkrummende – både i podcasten og til “Den Grå Side” live.

Publikum kan både forberede sig på nogle historier, der går lige til grænsen – men også nogen, der går helt over den! Af respekt for de medvirkende, er “Den Grå Side” live derfor en eksklusiv oplevelse.

Søren tilføjer:

“Jeg besluttede mig for ikke at sende “Den Grå Side Live” shows ud som podcast – for hvad der sker til “Den Grå Side” live, bliver til “Den Grå Side” live.

Fans af “Den Grå Side” elsker at se showet live – måske fordi hele konceptet er så dumt, plat og lummert, og fordi, det aldrig bliver kedeligt at se, når vi altid tropper op med nye hold af fantastiske oplæsere og ’nye’ historier fra de gamle “Ugens Rapport” blade.”

En special guest star kigger forbi

Showet er delt op i to akter, hvoraf den første byder på “Den Grå Side” fællessang samt præsentation af de fire medværter, der læser aftenens første historier højt.

Efter pausen, bliver det kun mere festligt, når publikum introduceres for den hemmelige special guest, som oftest er en legendarisk person med særlig tilknytning til aftenenes lokation. “Den Grå Side” live er ganske enkelt det perfekte show og start på verdens bedste aften.

Tidligere gæster til Den Grå Side live-shows tæller blandt andre:

Martin Brygmann, Kim Bildsøe Lassen, L.O.C., Simon Jul, Mick Øgendahl, Allan Olsen, Lars Hjortshøj, Bodil Jørgensen, Mikael Bertelsen, Jacob Haugaard, Tobias Dybvad, Bent Fabricius Bjerre, Brian Lykke, Jonatan Spang, Niels Hausgaard, Anders Breinholt, Signe Lindkvist, Mads Steffensen, Rasmus Bjerg, Peter Mygind og Kurt Thyboe.

Hvad: Den Grå Side LIVE
Hvor: Skråen
Hvornår: 23. april 2022

Du kan finde billetinfo lige her.