Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den bedste investering – investering du ikke kender

Af Redaktionen

Annonce

Har man først hørt om investering, kan det være svært at forstå, hvorfor ens opsparing står på en bankkonto, som det er lige nu. Det kan være fristende at skynde sig ud at investere sine penge det første og bedste sted, men det kan godt betale sig at undersøge de muligheder, man har for investering grundigt.

Copytrading – kopier en professionel

Hvis du er usikker på, hvordan du skal investere dine penge, kan du med fordel gøre brug af copytrading. Med copytrading kopierer du nemlig en erfaren investors portefølje. Hermed behøver du ikke at bruge en masse tid på at finde informationer om, hvor du skal investere dine penge. Det er der en anden person, der gør for dig.

Her kan du finde en guide til copytrading. Selvom du vælge at gøre brug af copytrading, er det dig, der mister penge i sidste ende, hvis det går galt, og derfor er det en god idé at have en smule viden om emnet, inden du kaster dig ud i det.

Kryptovaluta

Du kender garanteret til investering i aktier og obligationer, og måske har du også hørt om den populære kryptovaluta Bitcoin, men du har sikkert ikke overvejet, at det kan være en god idé at investere i kryptovaluta.

Grunden til at kryptovaluta endnu engang er populært er blandt andet, at Facebook har annonceret, at de vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra. Libra er ikke en kryptovaluta, men denne udmelding kan alligevel vise, at alternative valutaer er noget, man godt kan satse på i fremtiden.

Copytrading med eToro

Hvis du er blevet interesseret i copytrading, kan du med fordel kigge på denne guide. Når du skal i gang med din copytrading, skal du finde en platform, du kan gøre det fra. Her kan eToro være et godt forslag.

eToro er kendt for at være en god platform til copytrading. På eToro er der nemlig mulighed for at følge en mere erfaren investor. Hvis du selv er god til at investere, er det ligeledes muligt, at du kan blive en investor, som folk følger. Dette kan være en måde at tjene lidt ekstra penge oven i sine investeringer.

Del artikel

Andre læser også