Sara Blædel, Hella Joof og Sigurd Barrett: Deltag i gratis og festligt digitalt juleshow

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Siden oktober har en lang række af Politikens Forlags aktuelle forfattere, med stor succes, optrådt live 20 forskellige steder i Danmark.

Onsdag den 9. december afsluttes turnéen med et brag, når Politikens Forlag, Zevio og Saxo afholder et helt gratis (og festligt) digital juleshow.

Julestemningen slippes fra klokken 19.00 – 20.30, og det eneste det kræver fra dig er en tilmelding – som du kan gøre her.

Store forfattere – og gaver til de heldige

Arrangørerne vil endnu ikke afsløre detaljerne for det digitale juleshow, men ud fra gæsterne ligner det et stensikkert december-hit.

Juleshowet får nemlig besøg af store forfattere – lige fra Hella Joof, Sara Blædel, Anne-Grethe Bjarup Riis, Sigurd Barrett, Vincent F. Hendricks, Iben Mondrup, Jesper Stein, Kim Faber og Janni Pedersen.

“Det vil blive både fornøjeligt, personligt, berigende og sjovt. Har du et spørgsmål til en af forfatterne, vil der løbende være mulighed for at stille disse. Sidst, men ikke mindst, så er det jo jul, så vær’ beredt på at modtage gaver,” skriver arrangørerne.

Vært for aftenen er Ann Lind Andersen.

Det store LitteraTOUR juleshow præsenteres i et samarbejde mellem Politikens Forlag, Saxo og Zevio.

Mere info finder du her.