Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Særpris med MigogAalborg: Deltag i Aalborg City’s store sommerløb

Af Emil Kjær Jørgensen

Har du ikke lagt planer lørdag den 3. juni, så er der al mulig god grund til at sætte et stort kryds i kalenderen – og få snøret løbeskoene.

Aalborg City og Aalborg Atletik & Motion laver nemlig et kæmpe sommmerløb/walk for hele familien med navnet Aalborg City Run.

Aalborg City Run består af Aalborg City Tour på 2,5 km, Aalborg City 5 km og Aalborg City 10 km.

Løbet er i sin første udgave en eksklusiv sag med kun 1.250 startnumre til salg, så du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig.

Få 20 % på billetten – og vind fede præmier

Nu giver vi dig lige endnu en god grund til at tilmelde dig.

MigogAalborg har helt eksklusivt fået lov til at give – 20 % rabat på billetten. Du skal blot bruge koden: Migogaalborg20, når du tilmelder dig. Det kan du gøre lige her.

MEN det er slet ikke alt.

Tilmelder du dig én af de tre distancer senest mandag 29. maj 2023 kl. 23.59 er du med i lodtrækningen om et par Mizuno løbesko fra Sport 24 i Bredegade til en værdi af 1.500 kr. Der findes hele fire vindere.

Særpris med MigogAalborg: Deltag i Aalborg City's store sommerløb

Et hyggelig løb for alle aldre

Den korte distance, Aalborg City Tour, er en hyggelig walk eller familieløb for de mindste ifølge med voksne. Ruten er 2,5 km og foregår i butikkernes åbningstid. Alle deltagende børn modtager en medalje, når de kommer i mål.

Der deles chokorug ud til de voksne når man går forbi Lagkagehuset og is til børnene ved Bredegade Torv.

Aalborg City Tour er målrettet walkere og familier med små børn og er IKKE beregnet til konkurrenceløb. Ruten vil IKKE være afspærret, men selvfølgelig afmærket og bemandet med vejvisere.

Aalborg City Run foregår på en 2.5 km rundstrækning, som skal gennemføres en, to eller fire gange. Ruten er en snørklet, charmerende og intim tur gennem alle de skønne butiksgader i Aalborg City.

Den bedste mand og kvinde på henholdsvis 5 km og 10 km vinder hver en liiteguard t-shirt og et par kompressionsstrømper fra Sport 24 i Bredegade til en samlet værdi af kr. 600,-

På Aalborg City Touren trækker man lod blandt alle deltagere om tre gange fire billetter til Aalborg Zoo (to børn & to voksne). Billetterne har en samlet værdi af kr. 2.160 kr., samt 16 fede gymnastikposer til en værdi af kr. 60 kr. pr. stk. fra Sport 24 i Bredegade.

Program for Aalborg City Run

Eventpladsen åbner kl. 12.00 og her spiller en DJ op til fest hele dagen.

Restaurant MEAT fyrer op for grillen og sælger saftige lækre burgere, samt øl, sodavand og vand!

Fitness United – Aalborg er på pladsen fra kl. 12.00 – 17.00 og her kan du prøve tre fede hold – Bodyattack, Bodypump & Just dance Perfekt som opvarmning til løbet eller som ekstra aktivitet, når du er færdig med Aalborg City Touren. Du kan selvfølgelig også bare prøve holdene på eventpladsen.

Kl. 12-13 – Bodyattack med Morten

Kl. 13-14 – Bodypump med Kaya

Kl. 14-15 – Bodyattack med Morten

Kl. 15-16 – Bodypump med Kaya

Kl. 16-17 – Just dance med Madeline

Fysio Danmark Aalborg er på pladsen fra kl. 14.00 – 18.30. Her vil der være mulighed for lidt massage når man har løbet eller gået sin rute. Derudover kan man få råd og vejledning om skadesbehandling.

Du finder mere info om tilmelding her.

Del artikel

Andre læser også