Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dele-Tesla og fælles hønsegård: Boliger i Sundsholmerne sættes nu til salg

Af Michael Qureshi

Kunne du tænke dig at bo et sted som ingen andre i hele Aalborg Kommune?

Hvor der er Dele-Tesla, fællesspisning, hønsegård, drivhuse, fitnessrum og meget mere. Så vil du helt sikkert synes, at  Aalborgs første bæredygtige bofællesskab ”Sundsholmerne” er spændende.

Projektet er nu klar til at blive sat i salg, og det består af 64 boliger i varierende størrelser, som skal etableres på Stigsborg Havnefront.

”Sundsholmerne” er Aalborgs første bæredygtige bofællesskab, som kommer til at bestå af 64 boliger på Stigsborg Havnefront i Nørresundby.

EcoVillage står bag projektet, som skal være en del af det kommende Parkkvarteret, der indgår i 1. etape i udviklingen af Stigsborg Havnefront.

Det skriver Ecovillage i en pressemeddelelse.

Stor interesse for Sundsholmerne

I marts blev planerne om Aalborgs første bæredygtige bofællesskab for første gang meldt ud, og grundet en stor interesse for projektet blandt nordjyderne er boligerne nu klar til at gå i salg:

“Det glæder os meget, at interessen har været så stor for ”Sundsholmerne”.

Stigsborg-området er helt oplagt til denne type bofællesskab, da det både er tæt på byliv og rolige naturområder og derfor attraktivt for rigtig mange mennesker, som også går ind for et godt fællesskab og en grøn levemåde,” lyder det fra Rikke Amalie Søndler, der er adm. direktør i EcoVillage.

”Sundsholmerne” bliver DGNB Guld-certificeret og kommer til at bestå af en kombination af række- og etageboliger med alt fra to til seks værelser.

Der vil derfor være plads til både familier, seniorer, par samt enlige med og uden børn. Priserne på boligerne spænder fra 1.450.000 til 3.100.000 kroner.

Fælles for alle boligerne er, at de er kompakte og funktionelle, og at de kun indeholder de faciliteter, der bruges i hverdagen.

Gæsteværelser, kontor, spisesal, legerum, fitnessrum, fælles vaskeri og meget mere bliver således placeret i et fælleshus på 750 kvadratmeter.

Informationsmøde om projektet

Den grønne livsstil bliver en vigtig del af dagligdagen i ”Sundsholmerne”, hvor der vil være fællesspisning med økologisk mad på menuen, Tesla-delebil samt adgang til køkkenhaver, drivhuse og hønsegård.

For at høre nærmere om bofællesskabet inviterer EcoVillage og Stigsborg P/S til informationsmøde på onsdag den 9. oktober kl. 19-21 på Stigsborg Brygge 5:

“Det giver god mulighed for at høre mere om boligerne og fornemme visionerne bag ”Sundsholmerne”, og der vil desuden være mulighed for at blive skrevet op til en bolig og møde fremtidige naboer.

Det er naturligvis ganske uforpligtende at møde op, så alle interesserede er velkommen til at kigge forbi,” fortæller Rikke Amalie Søndler.

Moderne bofællesskab

Anton Hessellund, som er direktør i Stigsborg P/S, glæder sig over, at EcoVillage nu etablerer sig på Stigsborg Havnefront:

“Vi er glade for den store interesse, der har været for projektet på forhånd, og at EcoVillage nu er kommet så langt, at salget kan igangsættes.

Der er ingen tvivl om, at flere og flere tilstræber en boligform, hvor den enkelte bolig kun indeholder de mest nødvendige kvadratmeter, og hvor man deler om de øvrige.

Det er jo ikke en boligform, vi har set tidligere i Aalborg, så derfor glæder det os, at projektet er blevet taget så godt imod af nordjyderne,” fortæller han.

Boligerne i ”Sundsholmerne” opføres i samarbejde med A. Enggaard og C.F. Møller og forventes at være indflytningsklare i efteråret 2021.

Del artikel

Andre læser også