ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De vildeste terrænløb: Få særpris på Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm

Af Anna Charlotte Kanst
Foto. Xtreme Mandehørm
Foto. Xtreme Mandehørm

Er du vild med en god udfordring, og kan du godt lide at få rørt kroppen og prøve kræfter med noget helt nyt – måske endda samtidig med en god feststemning med fed musik og lækker mad og drikke?

Så er der gode nyheder til dig!

Der er nemlig lagt op til en stor festdag ude ved Trekanten i Nørresundby, når Aalborg Firmaidræts to fede løb, Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race, vender tilbage lørdag d. 8 oktober.

Og der er med garanti lagt i kakkelovnen til nogle fede begivenheder, hvor Aalborg Firmaidræt sørger for den bedste totaloplevelse.

De vildeste terrænløb: Få særpris på Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm
Foto. Xtreme Mandehørm

Nye udfordringer i vente

Lørdag d. 08. oktober går det løs, når du alene – eller i fællesskab med andre – kan kæmpe dig igennem sjove forhindringer på nye, udfordrende ruter og fejre det hele bagefter med et fantastisk afterparty på Trekanten i Nørresundby.

Når du krydser målstregen er der nemlig linet op til fest, med musik for fuld skrue samt både mad og drikke.

Og Anne Louise fra Aalborg Firmaidræt understreger, at løbene er for alle:

”Det er et forhindringsløb, men det er også på mange måder det sociale, der er i fokus. Det er ikke noget, der er ekstremt på nogen måde: Alle kan være med.

Hvorvidt man har et ønske om at slå rekorder, eller bare gerne vil have en hyggelig dag ude med vennerne, er også tænkt ind i løbene:

”Dem, der ønsker at gennemføre løbet på tid kommer i startgruppe 1, mens dem, der er der mere for det sociale starter bagerst; så er der plads til alle og alle får den oplevelse, de er kommet for.”

De vildeste terrænløb: Få særpris på Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm

Spar 10 % på billetten med MigogAalborg

MigogAalborg har fået lov at give jer en helt særlig rabatkode til løbet, så du kan spare 10% på billetten.

Xtreme Mandehørm rabatkode: XMmigogaalborg. Du køber billet lige her.

Ladies Mud Race rabatkode: LMRmigogaalborg. Du køber billet lige her.

 

Xtreme Mandehørm: Er du og vennerne klar på en pløret udfordring?

Vand, ild, mudder, ømme stænger, og masser af fadøl og hotdogs – det er opskriften på en af årets måske fedeste oplevelser for drenge og mænd!

Xtreme Mandehørm er landets største mandeløb fyldt med udfordringer og har været en succes siden det første løb i 2008 med over 70.000 deltagere.

Løbet er et sikkert adrenalin-kick for dig og gutterne, og Aalborg Firmaidræt har igen i år sørget for, at der ingen smalle steder er med en ny ”fuldstændig vanvittig og uforudsigelig rute” fyldt med forhindringer og forskelligt terræn med både mudderhuller, vandpassager og bakker.

I år vil ruten, der snor sig gennem det militære træningsområde i Nørresundby, endda være med helt nye og levende momenter undervejs!

Du kan vælge mellem en rute på 8 km eller den lange på 12 km også får du Danmarks største og sjoveste mandeløb, 1 øl eller vand, tjekket Adidas løbe T-shirt, Xtreme Mandehørm finsiher medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet og pænt ømme stænger.

Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere.
Det bliver en dag i sent glemmer!

De vildeste terrænløb: Få særpris på Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm

Ladies Mud Race: “Girlpower og masser af mudder”

Ladies Mud Race er løbet, der overhaler konventionelle kvindeløb indenom og byder udover løb på en dag med fællesskab, sjov, udfordringer der tester din viljestyrke, og et afterparty til at fejre strabadserne!

Ladies Mud Raceer et nyere løb fra 2018, der dog også har været vældig populært blandt det kvindelige publikum med over 33.000 deltagere siden dets oprindelse.

Ladies Mud Race løber i år af stablen for fjerde år i træk i et naturskønt område i Nørresundby, men lad dig ikke narre af idyllen! Du vil med garanti føle dig som pigerne fra Korpset, når du tester dig af på forsvarets forhindringer i øvelsesterrænet.

Aalborg Firmaidræt har nemlig sørget for at ruten, udover at gemme på en masse naturlige forhindringer, er blevet spækket med sjove udfordringer, så du får brugt hele kroppen og alle sanserne når du skal vade og hoppe igennem mudder, søvand og løbe over bakker.

De vildeste terrænløb: Få særpris på Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm
Foto: Ladies Mud Race Aalborg

I år er der sørget for et fedt målområde, hvor musikken ikke får for lidt, og hvor det er muligt både at slukke tørsten og stille sulten. Så tag endelig cyklen eller sørg for manden er klar til at være chauffør!

Løbet er 8 km. Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.

For billetprisen får du masser af vand, mudder og andre forhindringer, tidtagning og fotoservice, væske undervejs, en flot LMR-medalje, 1 øl eller vand samt en goodiebag.

Hvad: Ladies Mud Race & Xtreme Mandehørm

Hvor: Nørresundby Idrætscenter, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Hvornår: Lørdag d. 08. oktober

Spar 10% på billetten med MigogAalborg:

Xtreme Mandehørm rabatkode: XMmigogaalborg. Du køber billet lige her.

Ladies Mud Race rabatkode: LMRmigogaalborg. Du køber billet lige her.

 

Del artikel