Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De unge aalborgensere ønsker stabilt og hurtigt internet

Af Redaktionen

Den nye generation i Aalborg er ekstra interesserede i hurtigt internet.

Det skyldes blandt andet, at trådløst internet, der fungerer, er altafgørende for deres uddannelse, ligesom at streaming, sociale medier og spil er en essentiel del af de fleste unge aalborgenseres liv.

Det kan du læse meget mere om her i artiklen.

Unge aalborgensere er den første generation, som ikke ved, hvad et liv uden internet indebærer.

Deres forældre kan sikkert fortælle en masse underholdende historier om, hvordan det var at skulle koble sig på internettet med et telefonmodem, der maksimalt kunne nå en hastighed på 50 Kbit/s.

Til sammenligning er de unge i Aalborg vant til en gennemsnitlig internetforbindelse på over 20.000 Kbit/s. Det er i dag tilmed muligt at få Gigaspeed internet, som er 1000 Mbit internet.

Hurtigt internet er vigtigt, da internettet bruges til alle aktiviteter

Udover at de unge er vant til en hurtig og stabil internethastighed, er de tilmed vant til billig internet, der er til at betale for. Der er derfor ingen tvivl om, at unge aalborgensere i dag har høje krav til internettet, og det gælder både, hvad angår pris og kvalitet.

Hurtig internet er blandt andet vigtigt for den yngre generation, da de anvender internettet til næsten alle aktiviteter. Hvad end det handler om opbygning af sociale relationer, uddannelse, arbejde eller underholdning, spiller internettet en afgørende rolle.

De unge har endvidere helt andre evner og kompetencer i dag, når det kommer til at multitaske. Både tablet, smartphone og computer er ofte i gang på én og samme tid, og derfor er det meget vigtigt med et internet, der er stabilt, og som formår at følge med.

Ny plan skal give danskere i større byer endnu hurtigere internet

Det skal dog nævnes, at det ikke er alle unge i Aalborg, der har adgang til hurtigt og stabilt internet. Det gælder især for dem, der bor i lejlighed, da de ikke altid har mulighed for at få fiber. Heldigvis skal en ny plan give danskerne internet, der er 100 gange hurtigere. Med denne hastighed kan du hente en film i HD på blot fire sekunder.

Ifølge denne plan er det først og fremmest de større byer i Danmark, herunder Aalborg, der får adgang til denne nye type internet. Efterfølgende vil teknologien blive rullet ud i resten af landet i takt med en stigende efterspørgsel på produktet.

Denne nye teknologi er baseret på 5G-teknologi, og politikerne ønsker, at Danmark skal være med helt i front i forhold til udrulningen af 5G. Med den femte generation af det mobile netværk vil aalborgenserne kunne opnå et langt mere stabilt og hurtigere internet.

De unge bør ikke nøjes med dårlig internetforbindelse

I et moderne samfund i dag bør unge aalborgensere ikke nøjes med dårlig internetforbindelse. Særligt denne samfundsgruppe er fuldstændig afhængige af at kunne gå online. Der er dog heldigvis rig mulighed for at få internet, der er både hurtigt og stabilt i dag, og så endda til en fordelagtig pris.

Med den nye 5G-teknologi, der forventes at være tilgængelig i 2020, vil de unge kunne få endnu bedre internet, og det bliver derfor spændende at følge med i denne udvikling.

 

Del artikel

Andre læser også