Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De største hits akustisk: Nik & Jay gæster Aalborg med helt særlig koncert

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Det bliver helt sikkert “magisk”, når Nik & Jay i foråret 2020 kommer til Aalborg på deres første akustiske tour nogensinde.

I dag onsdag er billetsalget startet til Nik & Jay koncerten i Koncertsalen i Musikkens Hus, og det bliver helt sikkert eftertragtet at komme med til denne særlige oplevelse.

Koncerten finder sted 30. maj 2020

Det er ikke længe siden, at Nik & Jay lagde selveste Royal Arena i København ned med en fuldstændig forrygende koncert, og den rutinerede duo har det stadig i sig.

Nik & Jay har længe leget med tanken om at bevæge sig ind i det intime og akustiske univers.

Nu gør Danmarks vel nok største pop-fænomen så alvor af drømmen, når de her i Aalborg præsenterer en akustisk koncert for et siddende publikum.

Vi kan glæde os til store hits som “En dag tilbage”, “Novembervej”, “Forstadsdrømme”, “Udødelige”, “Kan du høre hende synge”, “Tættere på himlen”, “Magisk” og mange flere helt uden hårdtpumpende beats og andet elektronisk støtte.

Hygge, ro og akustisk kærlighed

Og den høje grad af eftertænksomhed, refleksion og ro på hos pop-ikonerne passer perfekt ind i det nærværende, akustiske univers, de skaber sammen med et stærkt hold af musikere.

Nik & Jay lover udelukkende hygge, ro og akustisk kærlighed. Og de nyeste, største, de gode gamle og de bevægende sange på en helt ny måde.

Hver måned i 2019 har Nik & Jay udsendt ny musik. 1. december er det alt sammen samlet på drengenes sjette studiealbum, ‘Længe leve drømmene’.

Glæd dig til at høre nye og gamle numre live i en helt unik koncert, når Nik & Jay går akustisk i Musikkens Hus i 2020.

Du kan finde billetter her

Del artikel

Andre læser også