De små tøj virksomheder sætter trenden

Skrevet af: Redaktionen

Hvad er ‘det nye sort’ denne sommer? 

Dette indhold er sponseret

Det er svært at følge med i kvindemoden, da den er konstant skiftende. Det ene øjeblik er chunky sneakers vildt populært og det andet øjeblik skal man have plateau-sko på. Det er umuligt at følge med. Et godt råd til dig, som ønsker at følge med i moden hver sæson, er at holde øje med både de store modehuse, men måske mere de små. De små tøj virksomheder gør ofte noget, de store ikke tør, men først adopterer når det er blevet populært og derved gør det mainstream. En god virksomhed er 2biz, der altid er et skridt foran. En anden kunne være et luksusbrand som JW Anderson. 

Nedenfor vil du kunne læse om nogle af de trends, som kommer til at præge gadebilledet i 2020. 

Tilbage til 80’erne med os 

Man skulle tro det var løgn, men firserne er endnu en gang på mode igen. Kan du huske John Travolta i Saturday Night Fever eller bare hvilken som helst discofilm fra den periode? Disco-kraven er på vej tilbage. Flere store modehuse har leveret kollektioner i løbet af vinteren og foråret fyldt med store og voluminøse kraver, der sender tanker tilbage til 80’ernes disko-outfit. 

Samtidig er de løse bukser i fløjsmateriale kommet for at blive. Sidste år begyndte man at bevæge sig væk fra skinny-tight jeans og over i mere løstsiddende bukser – gerne i et mere eksperimentelt materiale, som fløjl. 

Hot pants og ‘active wear’ er inde 

Vi bliver i 80’er temaet, og kan her trække en reference til John Travoltas skønne dame i Grease, Olivia Newton John. Active wear og hot pants er det nye sort. Alle har på et tidspunkt set musikvideoen til Olivia Newton Johns, Physical. En regnbue af farver, samt en masse sportstøj. Denne sommer kommer vi til at se mange unge piger vandre rundt på gaden i tætsiddende hot pants eller løstsiddende active wear. Komfort betyder alt i denne periode. 

2020 er i komfortens navn, hvilket kan ses på mange forskellige parametre – ikke kun på kvindetøjet. Luksusbrandet, Fear of God, udgav en kollektion sammen med italienske Zegna er fyldt med sweatpants og habitjakker – to normalt modstridende elementer, som forenes.

Neonlys fuldender 80’er viben

Men hvad skal vi gøre med farverne? Vi fuldender 80’er cirklen med neon-farver. Neonfarver i alle omfange er det nye sort. Det gælder både gul, grøn, orange og resten af regnbuens farver. 

Dette er ikke en ny trend, og mange brands har været på vej i den retning i noget tid nu. Et brand som var med til at starte hele den tendens er Off-White, som med deres flamboyante udtryk brugte det til at sætte mere kulør på ungdommen. Derudover har Daniel Ardens neongule fanny-pack været populær over flere sæsoner nu. 

Så ønsker du at være med på moden skal du ikke kigge længere end til nogle af 80’ernes helt store ikoner for at blive det. Denne sommer skal du tænke John Travolta og Olivia Newton John – bring diskoen tilbage med.

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et godt formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.