ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De små tøj virksomheder sætter trenden

Af Redaktionen

Hvad er ‘det nye sort’ denne sommer? 

Dette indhold er sponseret

Det er svært at følge med i kvindemoden, da den er konstant skiftende. Det ene øjeblik er chunky sneakers vildt populært og det andet øjeblik skal man have plateau-sko på. Det er umuligt at følge med. Et godt råd til dig, som ønsker at følge med i moden hver sæson, er at holde øje med både de store modehuse, men måske mere de små. De små tøj virksomheder gør ofte noget, de store ikke tør, men først adopterer når det er blevet populært og derved gør det mainstream. En god virksomhed er 2biz, der altid er et skridt foran. En anden kunne være et luksusbrand som JW Anderson. 

Nedenfor vil du kunne læse om nogle af de trends, som kommer til at præge gadebilledet i 2020. 

Tilbage til 80’erne med os 

Man skulle tro det var løgn, men firserne er endnu en gang på mode igen. Kan du huske John Travolta i Saturday Night Fever eller bare hvilken som helst discofilm fra den periode? Disco-kraven er på vej tilbage. Flere store modehuse har leveret kollektioner i løbet af vinteren og foråret fyldt med store og voluminøse kraver, der sender tanker tilbage til 80’ernes disko-outfit. 

Samtidig er de løse bukser i fløjsmateriale kommet for at blive. Sidste år begyndte man at bevæge sig væk fra skinny-tight jeans og over i mere løstsiddende bukser – gerne i et mere eksperimentelt materiale, som fløjl. 

Hot pants og ‘active wear’ er inde 

Vi bliver i 80’er temaet, og kan her trække en reference til John Travoltas skønne dame i Grease, Olivia Newton John. Active wear og hot pants er det nye sort. Alle har på et tidspunkt set musikvideoen til Olivia Newton Johns, Physical. En regnbue af farver, samt en masse sportstøj. Denne sommer kommer vi til at se mange unge piger vandre rundt på gaden i tætsiddende hot pants eller løstsiddende active wear. Komfort betyder alt i denne periode. 

2020 er i komfortens navn, hvilket kan ses på mange forskellige parametre – ikke kun på kvindetøjet. Luksusbrandet, Fear of God, udgav en kollektion sammen med italienske Zegna er fyldt med sweatpants og habitjakker – to normalt modstridende elementer, som forenes.

Neonlys fuldender 80’er viben

Men hvad skal vi gøre med farverne? Vi fuldender 80’er cirklen med neon-farver. Neonfarver i alle omfange er det nye sort. Det gælder både gul, grøn, orange og resten af regnbuens farver. 

Dette er ikke en ny trend, og mange brands har været på vej i den retning i noget tid nu. Et brand som var med til at starte hele den tendens er Off-White, som med deres flamboyante udtryk brugte det til at sætte mere kulør på ungdommen. Derudover har Daniel Ardens neongule fanny-pack været populær over flere sæsoner nu. 

Så ønsker du at være med på moden skal du ikke kigge længere end til nogle af 80’ernes helt store ikoner for at blive det. Denne sommer skal du tænke John Travolta og Olivia Newton John – bring diskoen tilbage med.

Del artikel