Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr

Af Emil Kjær Jørgensen

Sneen daler lige nu ned over store dele af landet, og grunden til det massive snevejr er faktisk en vaskeægte kamp mellem to fronter.

Det skriver DMI.dk

Flere ugers massiv kulde over Danmark lakker nemlig mod enden, når lun atlanterhavsluft den kommende uge trænger ind over landet vestfra.

Vinteren viger dog ikke pladsen for foråret uden kamp.

Første slag står på i dag, hvor en front efterhånden fortrænger den kolde luft østpå. Med fronten følger både sne og blæst, og mange steder også snefygning, det kan give store udfordringer i trafikken.

Hvorvidt det ender i regulær snestorm er noget usikkert, men det kan ikke udelukkes at vi stedvis kommer tæt på kriteriet. Derfor bibeholdes risikomeldingen om snestorm, som blev udsendt søndag eftermiddag.

Her på redaktionen sendte vi en (næsten) frivillig reporter ud i vinterkulden for at dokumentere det måske sidste snevejr, som vi oplever i år.

Se de fine billeder her:

Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejrSidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr Sidste chance for en kælketur: Nu er det snart slut med sne og frostvejr

Elsker du sne og kulde? Så skal du ud udenfor i dag og i aften

Vil du ud og boltre dig i sneen, så er det på med det varme tøj og komme ud i dag og aften, for allerede i nat kommer der mere lun og fugtig atlanterhavsluft, der bevæger sig ind over landet.

Dermed er der lagt op til de næste trafikale problemer, da der kommer tæt tåge (sigtbarhed under 100 meter) mange steder. Vi skal antageligt ud på tirsdag eftermiddag før vejret atter skifter.

Den næste front med regn, stedvis sne, giver kulden endnu en ordenligt puf mod øst.

Del artikel

Andre læser også