Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De nye Samsung Galaxy S22-modellers fantastiske processor

Af Annoncør

Når man skal til at vælge en ny mobil, så er der rigtig mange ting, som man kigger efter. Det kan være alt fra kameraets antal af megapixels til processoren, og hvor hurtig denne er. Ofte er man nødt til at give afkald på nogle funktioner for at få nogle andre. Det er dog ikke tilfældet med de nye Samsung Galaxy S22-modeller.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Yousee.dk

Uanset hvilken model man vælger, får man en mobil, som kommer med det nyeste inden for kamerateknologi, batteri og processor. Det giver en utrolig kraftfuld mobil, som kan klare selv de tungeste opgaver, og som samtidig ser utrolig elegant ud.

Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra

Et køb af en mobil fra Samsung Galaxy S-serien garanterer en kraftfuld mobil, uanset hvilke opgaver mobilen bliver stillet, og det har ført til gode testresultater hos mediet Techradar. Alle tre modellers processor er nemlig den hurtige Exynos 2200-processor, så uanset hvilken model man vælger, er man sikret en mobil, der arbejder ekstremt hurtigt, når man surfer på nettet, spiller spil eller tager billeder af sine rejser, og alt sammen kommer til en fornuftig pris. 

Galaxy S22’s store skærme på henholdsvis 6.1” og 6.5” sørger for, at man har masser af plads at se på, når man tager billeder eller streamer, mens man er på farten med sin Samsung S22. Og skærmens farver er meget livagtige, så man fx nemt kan redigere billeder direkte på mobilen. Det gør den til en utrolig alsidig mobil.

Fantastisk batteri og hurtig processor

Det kræver et godt batteri at holde en mobil som en Samsung Galaxy S22, S22+ eller en S22 Ultra i gang hele dagen, når der skal tages billeder og streames. Derfor har alle tre modeller meget store batterier, der kan holde i mange timer. Samsung Galaxy S22 har et batteri på 3.800 mAh, mens S22+-modellen har et batteri på 4.600 mAh, og S22 Ultra har et batteri på hele 5.000 mAh.

Det kraftfulde batteri driver den ekstremt hurtige Exynos 2200-processor, som hjælper med at give en fantastisk gamingoplevelse. Det er også denne processor, som styrer S22 Ultra-modellens AI.

S22-modellerne har ikke bare ét utrolig skarpt kamera

En af de vigtigste egenskaber ved en mobil er dets kamera. Man skal kunne fange hverdagens smukke øjeblikke, og her brillerer Samsung Galaxy S22 Ultra-modellen. Her får man nemlig et frontkamera med hele 40 MP, som er meget mere, end de fleste andre mobilers bagkameraer kan prale af. Og bagkameraet på S22 Ultra-modellen er ikke mindre imponerende. Her finder man nemlig hele fire bagkameraer på 108, 12, 10 og 10 MP med 10 x optisk zoom. 

Det giver altså utrolige muligheder for at skabe billeder, der kan måle sig med selv professionelle kameraer, og det gør, at Samsung Galaxy S22-modellerne kommer øverst på manges ønskeliste.

Modellerne kan nemt gøres personlige

Noget af det, som skiller S22-modellerne ud fra mængden, er også de mange farver, som modellerne kommer i. Alle tre modeller kommer i sort, hvid og grøn, mens S22 og S22+ også kommer i en frisk rosagylden farve, og S22 Ultra kommer i en luksuriøs mørkerød farve. Det giver altså gode muligheder for at gøre sin mobil personlig og skille sig ud fra mængden.