Dagen efter nytårsaften: Disse Take Away steder kan redde dine tømmermænd

Skrevet af: Michael Qureshi

Velkommen til et nyt årti – og velkommen til en krop der bare har brug for at slappe af og samtidig skriger efter fedt og salt.

Sådan har de fleste det dagen efter nytårsaften, uanset om man var på den helt store klinge eller bare kom alt for sent i seng.

Det er nok årets største dag på Take Away fronten, og det er her, de fleste bare trænger til noget snasket Take Away, før januar og diverse nytårsforsæt for alvor begynder.

Herunder har vi udvalgt vores bud på gode steder, der kan kurere nytårs-tømmermænd. Det skal være let, lækkert og snasket.

Guiden er ikke sponsoreret af nogen og udelukkende valgt af redaktionens medlemmer.

Burger BOOM

Kåret til Aalborgs bedste burgersted til AALBORG AWARDS 2019,  har Burger BOOM haft et helt fantastisk år.

Noget tyder på, at de fortsætter stilen ind i det nye år, hvor de bl.a. 2. juledag måtte melde totalt udsolgt grundet så stor efterspørgsel på deres burgere og ikke mindst gratis dip.

På deres Facebook-side her 1. januar melder de alt klar fra kl. 11.00-21.00.

Deres Boomburger kan helt klart anbefales.

Vesterbro 68

Du kan bestille online her

Subway

Subway har nu to steder i Aalborg i Urbansgade og Østerågade.

Bestiller du efter klokken 17.00 har de et helt særligt tilbud, hvor du bl.a. kan få en valgfri footlong sandwich til blot 50 kr., mens to stk. kan erhverves for 90 kr. Er du virkelig sulten, eller bare gavmild overfor vennerne, så kan du få tre stk. til den nette sum af 120 kr.

Især deres Nachos Sandwich er et sikkert hit til tømmermænd med mexicansk krydret fajita kylling, sprøde nachos, mozzarella cheddar mix og et ordentlig skvæt Southwest-dressing.

Urbansgade 22
Østerågade 16

Du kan bestille take away online her

Grillen Burgerbar

Den store burgerrestaurant er leveringsdygtig i store lækre snaskede burgere med flere forskellige variationer af fries.

Deres Fried Chicken burger eller Pablo med spicy cheese bombs er perfekt dagen efter den store druktur. Prøv deres Oh my Cheese Fries, de er godt greasy.

På deres Facebook-side her 1. januar skriver de, at de står klar til at tage imod gæsterne og ikke mindst bestillinger fra kl. 11.30.

Ved Stranden 1

Du kan bestille take away online her

Jin Shing

Selv om man bor i Aalborg, så er det absolut værd at begive sig afsted til Nørresundby for en ordentlig omgang tømmermænds-mad på Jin Shing.

Her er portionerne gigantiske, og de sparer ikke på deres kendte burgerdressing. Du kan få ALT grillmad på Jin Shing, og det smager bare godt.

Samtidig er de utrolig effektive i bestillingerne, og det går hurtigt med at få udleveret maden.

Hjørringvej 40

Chickies

Hvis du er til sprøde kyllingestykker a la KFC, så er det forholdsvis nye Chickies et godt bud. De laver alt fra Tenders Combo, wraps, burgere, wings og det hele.

De har desuden de der helt klassiske bølge pommes, som man kender fra gode gamle dage.

Chickies åbnede tidligere i år og har fået godt fat i aalborgensernes hungren efter fried chicken.

Ved Stranden 11C

Du kan bestille online her

Azzurra

Man kan ikke sige pizza i Aalborg uden at have Azzurra med i den sætning.

Pizza-kongerne af Dobbelt A har i adskillige år holdt topniveau med deres lækre autentiske italienske pizzaer, og de blev også i 2018 kåret til Byens Bedste Pizza.

Deres Pizza Carpaccio med ægte italiensk lufttørret skinke er fremragende, og det samme er deres spicy Marco Polo.

Azzurra Nordkraft

Jens Bangs Gade 15

Urbansgade 27

Bestil online her

Burger Shack

Burger Shack er ved at sætte sig på tronen som Danmarks burgerkonger. De har i den grad etableret sig stærkt i Aalborg, hvor de ligger perfekt i midtbyen.

Senest har de fået fuldt hus på stjernerne i anmeldelser i både Politiken og Jyllands Posten, hvor de endda i København slog selveste Gasoline Grill (tidligere kåret til verdens bedste burger) i en burgertest.

Gå amok i deres lækre saftige burgere og sprøde fries.

På deres Facebook-side melder de helt klar til 1. januar.

Bestil online her

Sason

Det er nok et af de mest populære steder i Reberbansgade, hvor der stort set altid er propfyldt.

De har lidt af det hele. Deres pizzaer er gode med sprøde bunde.

Dagen efter nytårsaften er nok ingen undtagelse. Vi er især helt vilde med deres gigantiske durum. I Sason’s durum putter de også den famøse røde dressing i, som jo altid løfter smagsoplevelsen.

Den hittede også stort i vores store durum-guide – som du kan læse her.

Reberbansgade 3

Bestil online her

Kastet Grill & Burger

Et af de helt legendariske grillbar-steder i Aalborg.

I marts fyldte stedet på Kastetvej 20 år, og de er leveringsdygtige i al slags snasket grillmad. I 2018 kulminerede det, da de blev kåret til Nordjyllands Bedste Take Away.

De laver store burgere, grillkylling og man kan endda gå all in med deres store bøfsandwich druknet i brun sovs.

Kastetvej 63

Bestil online her

 

Burger Go

Man vidste ikke rigtig, hvad man skulle forvente, da Burger Go åbnede Ved Stranden i 2016.

Umiddelbart lød det som et sted, der ville poppe op og hurtigt lukke ned igen. Men nej. Kvalitet fornægter sig ikke, og Burger Go leverer varen med greasy, saftige og store burgere.

De kører en 4,8 rating ud af 5 på Facebook, hvor folk ellers ikke er nærige med dårlige anmeldelser. Vi er vilde med Burger Go, og de melder også på deres Facebook klar til 1. januar fra 12-21.

En dobbelt cheese menu skal nok redde dine tømmermænd.

Ved Stranden 11

Bestil online her

 

Frisk vand i bassinerne: Vestre Fjordpark genåbner i denne uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Nu er der godt nyt til os, der er ved koge over i den nordjyske sommervarme.

I går kunne vi fortælle, at Rigspolitiet og sundhedsmyndigerne har givet de udendørs friluftsbade lov til at åbne efter længere tids nedlukning. Det kan du læse mere om her.

I dag skulle Magistraten i Aalborg Kommune så mødes, hvor åbningen af Vestre Fjordpark var et af hovedpunkterne på dagsordenen.

De har besluttet, at Vestre Fjordpark genåbner på fredag, den. 5. juni.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Aalborg Kommune har lavet en række foranstaltninger for at kunne håndtere afstandskravet i forbindelse med Covid-19 i Vestre Fjordpark.

Det er kommunens vurdering, at det dermed vil være forsvarligt igen at lukke vand ind i Vestre Fjordparks bassiner.

Nedenstående foranstaltninger er blevet truffet:

 

  • Markeringer på opholdsarealerne der gør det muligt at overholde det nødvendige afstandskrav på 1 meter både på det grønne areal og trædækket.
  • Legepladsen og tårnet vil være afspærret og kan ikke benyttes.
  • Tarzanbanen afspærres og 1 meter vippen, 3 meter vippen samt udspringstårnet vil være lukket for at undgå, at der opstår lange køer og for at undgå kontaktflader, som mange personer rører ved.
  • Vandet udskiftes løbende via pumpen, så der hele tiden er frisk vand i bassinerne.

Aalborg Havnebad og Nibe Fjordbad åbner også fredag 5. juni. Også her vil der blive sørget for, at afstandskravene kan overholdes.

Lækre is hele sommeren

Udover udsigt til frisk vand i bassinet, kan vi også glæde os over, at Café Salt holder åbent ALLE dage resten året. Derfor kan en forfriskende dukkert kombineres med en lækker is; hvad med en Joe Exotic? Læs mere om det skøre tiltag her.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Stor redningsaktion her til morgen: Rådyr reddet op af Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Nordjyllands Beredskab
Foto: Nordjyllands Beredskab

I går aften kunne vi berette, at Nordjyllands Politi var nødt til at rykke ud i Limfjordstunnelen, da en mand simpelthen kom gående med sin cykel i sydgående retning. Den historie kan du læse lige her.

Her til morgen var det så et andet sted i Limfjorden, at der var kommet en på afveje.

Tidligt tirsdag morgen, kl. 06.30, blev Nordjylland Beredskab nemlig kaldt ud til en noget speciel redningsaktion. Det bekræfter de over for MigogAalborg.

Klokken cirka 06.30 blev der observeret et svømmende rådyr i området mellem Musikkens Hus og Stigsborg Brygge, som faktisk er ret tæt på selvsamme område, hvor der lige nu plasker en delfin rundt.

Men som en vaskeægte Disney-historie endte det hele lykkeligt.

Foto: Nordjyllands Beredskab

Da MigogAalborg kontaktede Nordjylland Beredskab var beredskabsmester René Jensen netop færdig med dagens vagt, men til TV2 Nord siger han:

“Så snart vi kommer i land, sætter vi rådyret fri på det grønne græs ved bådlauget. Vi kan ikke køre det længere op i skoven, for det var aggressivt og bare gerne ville afsted.

Det rystede også og var skræmt oven på oplevelsen, men det så ud til at have det godt og havde ikke taget skade.”

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her