ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste steder at besøge på Island

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Island er en fantastisk rejsedestination, der byder på mange spændende steder at se og opleve. Nogle af de bedste steder at besøge på Island er blandt andet Vatnajökull National Park, Thingvellir National Park og Reykjavik. Find fly fra København til Reykjavik her, hvis du er interesseret i at rejse til Island.

De bedste rejsetips til Island – herunder transport, overnatning, aktiviteter og oplevelser

Island er et af de mest populære rejsemål for danskerne, og det er ikke uden grund. Island byder på en unik natur, masser af aktiviteter og oplevelser for hele familien. Men hvordan kommer man egentlig bedst rundt på Island? Og hvilke seværdigheder skal man se, når man besøger øen?

Der er flere muligheder for transport på Island. De fleste vælger at leje en bil, da det giver den største frihed og fleksibilitet. Man kan dog også vælge at tage bus eller tog rundt på øen. Dette kan især anbefales til dem, der ikke er så trygge ved at køre ad snoede bjergveje.

Når det kommer til overnatning, så har Island meget at byde på. Der findes både hoteller, campingpladser og feriehuse.

Hvad er der at se på Island?

Island har meget at byde på. Naturligvis er der først og fremmest Islands unikke natur, som man kan opleve på mange forskellige måder. Man kan eksempelvis tage på vandreture i den smukke islandske natur, eller man kan tage på safari i den store vildmark. Derudover kan man også tage på krydstogt rundt om øen for at se så meget af naturen som muligt. Kulturelt set er der også meget at se på Island. Her kan man bl.a. besøge en af de mange islandske kirker eller museer, hvor man kan lære mere om den islandske historie og kultur. Historisk set er der også meget at se på Island. På Island finder man nemlig en del af de oldgamle vikingeborge, som man kan besøge for at lære mere om vikingernes historie.

The best of Iceland

Hvis du overvejer at tage på ferie til Island, så kan du med fordel besøge følgende steder:

– Reykjavík: Reykjavík er hovedstaden på Island, og her kan du blandt andet opleve den smukke natur, spændende kultur samt et væld af butikker og restauranter.

– Thingvellir National Park: Thingvellir National Park ligger ca. 45 minutters kørsel fra Reykjavík, og her kan du opleve den unikke geologi, som parken byder på.

– Vatnajökull National Park: Her kan du opleve Islands største gletsjer Vatnajökull. Du kan blandt andet tage på en guidet tur ind i gletsjeren.

Del artikel

Andre læser også