Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De bedste cafeoplevelser i Aalborg

Af Annoncør

Aalborg er fyldt med dejlige cafeoplevelser, der efterhånden kan måle sig med både hovedstaden og flere storbyer i Europa. Der er en helt særlig stemning over at gå på cafe i Aalborg. Her kan du læse mere om, hvordan du finder de bedste cafeoplevelser.

Annoncør betalt indhold leveret af Spillehallen.dk

Lækker brunch på cafe Luna

Mange tror at brunch er noget, der er helt yt, men sådan er det bestemt ikke. Brunch er blevet til en fast rutine for mange af os, og det er et virkelig hyggeligt weekend-ritual. Derfor er det også helt relevant at finde de steder, der serverer den bedste brunch.

Cafe Luna i Aalborg centrum er en stærk spiller, når det kommer til brunch. Her får du klassisk cafemad, morgenmad og brunch helt frem til kl. 14. Efter det, kan du nyde lækre drikkevarer og aftensmad, til dig der er lidt mere sulten. Luna har også et imponerende vinkort og lækre pasta- og tapasretter hver dag.

Cafe Peace – en stemningsfuld oase

For dig, der gerne vil finde en stemningsfuld oase midt i hjertet af Aalborg, har vi Cafe Peace. Her kan du få fantastisk lækre smoothies, nybagt brød, lækker brunch og morgentallerkner. Cafe Peace er det ultimative mødested også til aftensmad, hvor man kan få serveret steaks, tapas og fisk.

Cafe Peace er med andre ord en god allround cafe, og det perfekte valg for dig, der godt kan lide lidt stemningsfulde omgivelser. Cafeens motto er “Little things mean a lot”, og dette er noget, som cafeen efterlever både i forbindelse med kundeservice og med mad. Her er der højt til loftet og god stemning, et særdeles smilende personale og gode råvarer. Cafe Peace åbner kl. 8 de fleste hverdage, og derfor er det også den perfekte cafe for dig, der er tidligt oppe og vil have lækker cafemorgenmad.

Spiret Aalborg – hygge i centrum

På Spiret cafe, finder du de hyggelige rammer for et godt møde over en friskbrygget kop kaffe. Dette er en cafe, som har et helt særligt fokus på de gode råvarer og sigter på at give dig den bedste oplevelse, både når det kommer til mad og stemning. På Spiret er det plads til alle, og det er derfor det perfekte mødested, både hvis du skal mødes med en date, din kæreste eller bare dine gode venner. Det er også det perfekte sted at få noget god mad med forældrene. Spiret er den type cafe, som alle bare kan lide.

Slip for den akavede venten

Vi kender alle sammen godt, når vi har en cafeaftale med en god ven eller veninde, og så dukker den anden ikke op til tiden. Da kan man godt føle, at der opstår et lidt akavet øjeblik i ventetiden, medmindre man har noget at tage sig til. Det er jo også ekstremt kedeligt at vente på en, der er forsinket. Da kan du nemt finde en god enarmet spillemaskine og lade dig underholde med royal casino. Så flyver tiden forbi, og du slipper den akavede stemning.

Når din ven eller veninde omsider dukker op, så kan I nyde den gode cafeoplevelse.