ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Der bliver knald på: Så meget sker der på fredag i Aalborg

Af Michael Qureshi
Day & Night i Aalborgs midtby
Kl. 10.00 - 22.00 / Aalborgs midtby

Vi har netop afsluttet en hektisk weekend, hvor hele byen summede af liv med begivenheder som IDRÆTSMØDET, Aairport Festival og Nordjysk Madfestival.

Men september indledes også med et brag. På fredag d. 3. september er der nemlig Day & Night i Aalborgs midtby, og det bliver særdeles begivenhedsrigt.

Først og fremmest så har butikkerne i midtbyen åbent i 12 timer i streg fra kl. 10-22, og den store shoppedag fejres med masser af gode tilbud og små happenings i de enkelte butikker.

Danmarks hotdog-konge skal findes

På Havnefronten bliver der også noget af et tilløbsstykke, når DM-finalen i Hotdogsspisning skal afgøres.

Normalt afvikles det store arrangement med de sultne finalister på Gammeltorv, men det er altså i år rykket ned på Honnørkajen.

Den storslåede hotdogfest bliver afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg Cityforening og Visit Aalborg, og bliver afholdt som en del af Aalborg Cityforenings Day & Night – og der er lagt op til et brag af en finalefest fredag den 3. september 2021.

“Finalisterne til dette års hotdogspisningsfinale er nu fundet, og det tegner til at blive en tæt kamp, når der skal spises om trofæet, æren og oplevelsesgavekortet på 20.000 kr.

Mikael Berg Larsen, den forsvarende hotdogmester, er helt klar på at skulle forsvare sin titel, og med det stærke og meget lige finalefelt, er der åbnet op for en gyser.

Finalen ved dette års Danmarksmesterskab i hotdogspisning er mere spændende end nogensinde før, og det tyder på, at alt kan ske,” siger Christian Winther Eriksen fra Steff Houlberg og fortsætter.

Der bliver knald på: Så meget sker der på fredag i Aalborg

 

Et godt mix af deltagere

“Blandt de andre kvalificerede finalister finder man garvede deltagere som Emil Johannesson og Robert Olsen, der alle har stået på podiet blandt de tre bedste hotdogspisere i Danmark, men vi finder også en række nye hotdogspisningsdebutanter.

Så det bliver rigtig spændende, når vi når til finalen i Aalborg,” fortæller han.

Starter klokken 16.00 på Havnefronten

Dagens program starter allerede fra kl. 16.00 med musik, billige hotdogs og DJ, og kl. 17.30 går komiker Kasper Gross på scenen.

KL. 18.15 starter Beer Pong turneringen.

Tilmelding til Beer Pong turnering foregår på mail til event@aalborgcity.dk

Kl. 19.50 skydes DM i hotdogspisningsfinalen i gang.

Her bliver finalisterne præsenteret på scenen, inden de hotdogsultne kombattanter kl. 20.00 bliver sat i gang i kampen om den eftertragtede titel som Danmarks Hotdogkonge.

Så kom forbi, spis hotdogs og hep på din favoritdeltager når Danmarks næste hotdogkonge skal findes.

Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

Hvad: Day & Night i Aalborg City
Hvor: Aalborgs midtby
Hvornår: Fredag d. 3. september

Del artikel