Datoerne er klar: Nordjysk Madfestival i Aalborg vender retur

Skrevet af: Michael Qureshi

De seneste par år har Nordjysk Madfestival været afholdt midt inde i Aalborg på Gammeltorv med masser af aktiviteter og Pop Up events.

Det bliver ikke på samme måde i år som de forgående år grundet Covid-19 begræsninger. Det afslører arrangørerne i en pressemeddelelse tirsdag.

Men sikkert er det, at Nordjysk Madfestival 2020 bliver gennemført, og datoerne ligger også fast. Det kommer til at vare i perioden fra 21. august til 6. september, hvor man så tidligere har afviklet det hen over en weekend.

Repræsentanter holdt fællesmøde

I den kommende periode skal man så få klarlagt, hvordan den store madfestival så skal afholdes i Aalborg og måske på andre lokationer.

I dag har en masse repræsentanter fra mad- og turismebranchen holdt fællesmøde for at komme med input og ideer. Folk der er vilde med mad helt generelt er også velkommen til at byde ind til arrangørerne. Det kan man bl.a. ved at skrive direkte til deres Facebook-side Nordjysk Mad og Turisme her.

Ildsjælen Sarah Kruse, der er primus motor på Nordjysk Madfestival, er glad for, at man fortsat holder liv i Nordjyllands største madmarked.

“Det er vigtigere end nogensinde, efter Covid19, at vi gennemfører Nordjysk Madfestival for at booste det nordjyske restaurations- og fødevareerhverv. Dette skal ske igennem samarbejde på tværs af virksomheder og organisationer,” siger Sarah Kruse.

Skaber udfordringer og begrænsninger

Hun fortsætter;

“Covid19 har skabt store udfordringer og begrænsninger for nordjysk gastronomi og fødevareerhverv.

Vi er glade for, at vi i genåbningsprocessen har mulighed for at skabe en række forskellige madevents rundt omkring i Nordjylland, der kan være med til at sætte fokus på den nordjyske restaurationsbranche og lokal fødevareproduktion og som bliver afholdt under paraplyen Nordjysk Madfestival.”

Nordjysk Mad og Turisme ser frem til at arbejde videre med de kreative inputs som foreningen modtager igennem den kreative drop-in workshop på Restaurant Menendez og glæder sig til at invitere madglade nordjyder til en række spændende madevents i august.

Aalborg Tapas Festival

I perioden 8.-15. juni holder vi Tapas Festival. Få lækker Tapas To Go for 2 personer til kun 155 kr. Du kan hente fra bl.a. Penny Lane Café, San Giovanni, Good Life Society m.fl. Læs mere og book her