Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dato fastsat for næste år: Chippendales-billetter rives allerede væk

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: PR
Foto: PR

Både temperatur og stemning var i top, da de berømte Chippendales i sidste uge lagde Skråen ned med et totaludsolgt show.

Publikum kunne nyde de veltrænede, olieglinsende mænd i alle de klassiske roller; der var både politibetjente, cowboys og håndværkere på scenen, og det ene hvin overtog det andet blandt det kvindelige publikum.

”Det var bare en kæmpe fest. Vi havde total udsolgt, og vi har efterhånden et stampublikum, som kommer år for år for at nyde et anderledes og fantastisk show.” fortæller den daglige leder af Skråen, Jørgen Nissen til MigogAalborg.

Magic Mike-film har skabt stor fanskare

Chippendales er yderst populært i hele verden, og populariteten er ikke blevet mindre af, at ”Magic Mike”-filmene har opnået en kæmpe fanskare.

Det nordjyske publikum har kunnet nyde Chippendales siden 2014, og de er vendt tilbage til byen en gang årligt lige siden.

Vender stærkt tilbage i 2018

Skråen kan afsløre, at de sensuelle og talentfulde kunstnere vender tilbage næste år, når de 30. september 2018 vil fyre op under Skråen igen.

”Showet i år var udsolgt flere måneder i forvejen, og over 100 billetter til 2018 er allerede udsolgt. Vi forventer også et godt julegavesalg på showet.” fortæller Jørgen begejstret.

Det betyder, at der allerede er godt fyldt op i salen alene på billetsalget lige nu.

Showet i år var en onsdag, og næste års show er om søndagen.

”Lige med det her show, er ugedagen fuldstændig underordnet. Når vi har store kunstnere, holder vi jo det ofte en fredag eller en lørdag. Men når der står Chippendales på plakaten, så er det bare altid en fest.” slutter Jørgen.

Det lyder til man skal være hurtigt ude, hvis man vil opleve lækker dans, flotte kroppe og et show i absolut verdensklasse. Billetter til showet kan du finde lige her.