Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Norwegian stopper danske ruter: DAT opruster mellem Aalborg-København

Af Michael Qureshi

Flyselskabet Norwegian er i virksomhedens dybeste krise.

Mandag kom det frem, at den norske regering ikke agter at tilbyde statsstøtte til Norwegian, og det reagerede Norwegian straks med en meddelelse om, at de kommer til at fyre 1600 medarbejdere.

Det betyder, at Norwegian lukker sine danske ruter, og indtil for nylig fløj det norske lavprisflyselskab fra København til Aalborg, Oslo, Stockholm, Berlin, Krakow, Alicante, Málaga og Las Palmas.

Det kan du læse mere om her.

Mens Norwegian altså igen stopper med at flyve mellem Aalborg og København, så opruster det danske flyselskab DAT på den populære indenrigsrute.

Med dagens melding fra Norwegian indsætter DAT større fly og flere afgange på ruten mellem Aalborg og København. Fremover vil det så være DAT og SAS, der flyver fra Aalborg og til Hovedstaden.

Læs også: Aalborgs største Sushi Festival fortsætter – få 24 stk. for 115 kr. på flere af byens bedste

Norwegian stopper danske ruter: DAT opruster mellem Aalborg-København

Øger med adskillige nye afgange

DAT meddeler mandag aften, at de øger frekvensen betydeligt på ruten allerede fra den 11. november 2020. Det betyder, at de rejsende fortsat har adgang til en billig og stabil forbindelse mellem Aalborg og København.

“Lige siden opstarten på ruten mellem Aalborg og København i sommer, har vi set et behov for vores gode kvalitet til fornuftige priser,” fortæller Jesper Rungholm, CEO og kaptajn i DAT.

Han fortsætter;

“Vi vil fortsat sørge for passende frekvens og rimelige priser og har derfor besluttet at øge vores produktion og vil flyve yderligere 28 afgange i ugen for at imødekomme passagerers behov.”

Ruten vil blive betjent med ATR- og hvis efterspørgsel stiger også med større jets for at tilbyde tilstrækkelig kapacitet og for at optimere rutens operationelle effektivitet.

Detaljer på det nye ruteprogram kan indenfor kort tid findes på dat.dk

Læs også: Fire af Aalborgs bedste restauranter laver Gourmet-uge med særpriser

Safe travel med DAT

“For os er sundhed og sikkerhed for vores passagerer og besætning den største prioritet. Især under corona virussen er opmærksomhed omkring renlighed og hygiejne et vigtigt emne under vores daglige flyvninger.

Alle procedurer er i overensstemmelse med regerings anbefalinger. Alle sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger opdateres og justeres ifølge nyeste tiltag og påbud,” forklarer Jesper Rungholm.