Danskerne hjælper hinanden mod fartkontrol: 300.000 har den allerede

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Der findes ikke mange fællesskaber i Danmark, hvis nogen overhovedet, med 300.000 mennesker samlet om et enkelt produkt.

Men det er lige præcis, hvad Aalborg-virksomheden Saphe har formået med fartkontrol-alarmen, som konstant øger volumen.

Senest er Saphe kommet ud af sit blot andet regnskabsår med et overskud på hele 25 mio. kr., hvilket opfinderen Freddy Sørensen er rigtig glad for.

“Det kan vi absolut ikke klage over. Jeg er utrolig stolt over, at vi er nået så langt på så få år, og lander så stort et overskud især med et elektronikprodukt. Det har også gjort, at vi har ansat seks nye folk, fordi vi hele tiden arbejder på at forbedre Saphe og udvikle nye produkter,” siger Freddy Sørensen.

Opfinder af Saphe, Freddy Sørensen

Oplagt til julegave til 495 kr.

Der er ingen tvivl om, at Saphe er en oplagt julegave til manden, kæresten, farmand, onkel eller selvfølgelig en kvinde i familien. Prisen er 495 kr.

For det er ikke kun mænd, der gerne vil slippe for endnu en fartbøde og potentielt et klip i kørekortet.

MigogAalborgs skribent har selv haft en Saphe i halvanden måned nu, og den virker effektivt. Især fordi de værste bøder er dem, hvor man lige kører de få kilometer ekstra for hurtigt.

Fartbøller skal stoppes, men Saphe hjælper eksempelvis også med at få bremset ned med ulykker forude.

Advarer hinanden om fartkontrol og ulykker

Saphe er nemlig fuldstændig afhængig af, at alle der køber produktet også bruger det aktivt og hjælper alle andre. Når man observerer en fartkontrol trykker man på den blå knap. Er det en ulykke, så trykker man på den røde.

På den måde advarer man andre om, hvad der sker på lige præcis den strækning, man lige har passeret.

Andre forsøger også at komme ind på markedet med fartkontrol-alarmer. Men der har Saphe helt køligt på deres hjemmeside lavet en direkte test mellem dem og konkurrenten. Deres konklusion er, at dem med flest brugere står stærkest, fordi der helt naturligt kommer flere indrapporteringer.

Freddy Sørensen er ikke nervøs for at lave direkte sammenligninger med konkurrenter.

“Det siger sig selv, at netværket er helt afgørende. Der er nogle misvisende informationer hos konkurrenterne, og når vi kører test kan vi bare se, at Saphe er langt foran. Det er det vigtigste for mig,” forklarer Freddy Sørensen.

Saphe rykker i detailhandlen

Salget er nu også rykket for alvor ud i detailhandlen, hvor det tidligere var webshoppen, der fik de fleste ordrer. Det kunne også mærkes i november, hvor alene 43.000 Saphe blev solgt.

“Vi har fået Saphe ud i alle T Hansen og Kop & Kande. Det er detailbranchen, hvor hovedparten af salg skal være fremadrettet, og det går allerede rigtig godt. Vi ser med spænding frem mod det sidste af julesalget, og håber selvfølgelig, at mange flere lige ser den som en lidt mere kreativt tænkt gave,” siger Freddy Sørensen.

Så let bruger du din Saphe

– Download Saphe-app
– Forbind Bluetooth med din Saphe
– Du er hermed tilsluttet Saphe og kan benytte den
– Der lyder en hyletone, når du er tæt på en fartkontrol eller registreret ulykke
– Du kan advare andre ved at trykke på blå når du ser en fartkontrol

Du kan læse mere eller booke din egen Saphe her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.