Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danske topnavne: Musikkens Hus præsenterer sommerkoncerter på Havnefronten

Af Stine Kjølby Christensen

Hen over sommeren rykker Musikkens Hus for en stund Koncertsalen ud på Musikkens Plads ved havnefronten, hvor musikglade nordjyder kan se frem til at opleve sommerkoncerter på stribe med blandt andet Mads Langer, Christopher, Malte Ebert, Annika Aakjær, Hugorm og mange flere store navne på programmet.

Mange har længe hungret efter fællesskab og store oplevelser, og nu er det endelig muligt igen at samles i større forsamlinger om blandt andet musik og kultur.

Danske topnavne: Musikkens Hus præsenterer sommerkoncerter på Havnefronten

Derfor rykker Musikkens Hus i løbet af sommeren Koncertsalen ud på Musikkens Plads ved havnefronten, hvor nordjyder kan se frem til at nyde sommerstemningen i selskab med en række med store danske navne.

“Under nedlukningen har mange af os mærket en stor trang til at komme ud og få gode koncertoplevelser og ikke mindst mærke fællesskabet igen.

Derfor er vi glade for, at vi hen over sommeren kan være med til at skabe liv og store oplevelser gennem en række sommerkoncerter med nogle af landets største kunstnere, lyder det fra Andreas Mathew, der er Executive Producer i Musikkens Hus.

Kulturlivet har brug for opbakning

Sommerkoncerterne på Musikkens Plads starter allerede i juni, hvor hele familien den 23. juni kan nyde et hyggeligt Sankt Hans-arrangement.

Børnene kan blandt andet se frem til MGP-koncert og midsommerhygge med skumfiduser og kiks. Senere på aftenen fejres Sankt Hans i selskab med taler Rasmus Bjerg og bandet Halberg & Friends.

Den 24. juni kan nordjyder få trænet lattermusklerne sammen med Lasse Rimmer, Simon Talbot, Jacob Taarnhøj og Mikkel Rask til et underholdende comedyshow.

Danske topnavne: Musikkens Hus præsenterer sommerkoncerter på Havnefronten

Der vil også være mulighed for at opleve unikke dobbeltkoncerter med henholdsvis Marie Key og Carl Emil Petersen den 25. juni samt Annika Aakjær og Malte Ebert den 27. juni.

Til august skruer Musikkens Hus atter op for sommerstemningen, når topkunstnerne Christopher og Mads Langer indtager havnefronten henholdsvis 6. og 8. august.

Danske topnavne på programmet

I løbet af august kan nordjyder desuden opleve dobbeltkoncerter med Barselona og Moi Caprice samt TV-2 og Hjalmer.

“Vi ser meget frem til at invitere nordjyderne på store musikalske oplevelser hen over sommeren, nu hvor det igen er muligt at samles om musikken og kulturen.

Efter en periode med længere nedlukninger har kulturlivet i høj grad brug for opbakning, og vi håber derfor, at nordjyderne er klar på en sommer med masser af fede koncerter,” slutter Andreas Mathew.

Alle sommerens koncerter finder sted udendørs på Musikkens Plads med undtagelse af dobbeltkoncerten med TV-2 og Hjalmer, som afholdes i Kildeparken.

I år kan Aalborg Operafestival desuden med stolthed fejre 20-års jubilæum som Danmarks ældste operafestival. I en særlig jubilæumsudgave byder festivalen i år på hele 50 opførelser og koncerter i et festligt og varieret program. Festivalen finder sted den 5.-8. august på en række forskellige locations i Aalborg og omegn.

Billetter kan købes på www.musikkenshus.dk. 

Sommerkoncerter på Musikkens Plads:

 1. juni kl. 18:15: Sankt Hans med MGP-koncert og midsommerhygge med skumfiduser og kiks.
 2. juni kl. 19:45: Sankt Hans med midsommertale af Rasmus Bjerg og koncert med Halberg & Friends.
 3. juni kl. 21:00: Comedyshow med Lasse Rimmer, Simon Talbot, Jacob Taarnhøj og Mikkel Rask.
 4. juni kl. 18:00: Dobbeltkoncert med Marie Key & Carl Emil Petersen.
 5. juni kl. 21:30: Hugorm.
 6. juni kl. 14:30: Dobbeltkoncert med Annika Aakjær og Malte Ebert.
 7. juni kl. 18:00: Trippelkoncert med Anne Linnet, Aura og Fenja.
 8. august kl. 19:30: Verdensballetten med ballet, opera og klassisk musik.
 9. august kl. 21:00: Christopher.
 10. august kl. 16:00: Mads Langer.
 11. august kl. 20:00: Barselona & Moi Caprice.
 12. august kl. 19:00: TV-2 & Hjalmer (afholdes i Kildeparken).

Del artikel

Andre læser også