Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danske arkitekttegnede møbler holder værdien glimrende

Af Annoncør

Arkitekttegnede møbler er ikke billige. Det er de fleste klar over. Derfor er der også mange, der er afholdende fra at investere penge i sådanne møbler.

Annoncør betalt indhold leveret af Carlhansen.com

Mange kigger dog udelukkende på prismærket, hvorfor de ikke tager højde for, hvorvidt møblerne holder deres værdi. Her bryster mange arkitekttegnede møbler sig nemlig af at holde værdien betydeligt bedre, end mange andre typer møbler.

Beslutter du at sælge møblerne, vil tabet på møblerne være minimalt. I flere tilfælde er differencen mellem købs- og salgspris så lille, at det end ikke er svarende til prisen på et tilsvarende møbel fra eksempelvis IKEA.

Nogle møbler holder værdi bedre, end andre

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at der er forskel på, hvor godt møblerne holder deres værdi. De populære, gængse møbler holder generelt værdien bedst, da efterspørgslen holder værdien oppe.

Ligeledes er det selvfølgelig vigtigt at pointere, at det ikke skal forventes, at møbler købt til nypris holder værdien.

Ønsker du at garantere, at du investerer i møbler, der ikke taber værdi, er du nødt til at købe brugt. I mange tilfælde er det ganske vist muligt at købe arkitekttegnede møbler, der er restaureret, hvorfor de er i pæn stand.

Overvej også, hvor let omsættelige møblerne er

Ønsker du at være sikker på, at du kan komme af med de indkøbte møbler igen, er det også vigtigt, at du overvejer, hvor let omsættelige, de er.

Er de besværlige at vælge, da efterspørgslen på de konkrete dansk designer møbler er begrænset, vil du også opleve, at du som regel er nødt til at skrue ned for prisen.

Af denne årsag, er det også et vigtigt aspekt at tage højde for, hvis du ønsker at minimere eller tilmed eliminere dit tab, ved køb og salg af arkitekttegnede møbler.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at der ikke kan stilles nogen garantier. Du kan derfor aldrig vide dig sikker på, om et givent møbel er i stand til at holde sin værdi – heller ikke selvom det er et populært møbel, der har en tendens til at gøre det.

Når alt kommer til alt, bør dit fokus dog slet ikke være at købe møbler, der er gode til at holde sin værdi. Dit fokus bør være at købe møbler, som du selv er glad for.

Det er en bedre investering, da du hver dag kan glæde dig over, at du har valgt de rette møbler, fremfor at de har en god gensalgsværdi.