Dansk stjerne-trio kommer tilbage til Aalborg: Ingen Panik giver et godt grin

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det var med en både fyldt og forventningsfuld sal, at de tre garvede skuespillere Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen den. 20. september gik på scenen i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Showet har opnået stor popularitet siden turnéstarten i slutningen af august, og 11. november har nordjyderne endnu en chance for at opleve dem på slap line, når de laver et ekstra show i Aalborg.

Hvis man ser ”Ingen Panik!”-plakaten med de tre midaldrende mænd, tænker de fleste nok på Klassefesten-filmene, som tilsammen har solgt mere end 1,6 millioner billetter i de danske biografer.

Nu har den store og trofaste fanskare i stedet muligheden for at opleve dem live, hvor de ikke kan gemme sig bag roller og facader.

Panik eller ej?

De tre skuespillere er alle omkring de 50 år, og det er jo som regel der hvor mange mennesker kigger på sig selv og tænker: ”Hvad skal der nu ske med mit liv?” De tanker har de tre skuespillere i høj grad også, og der bliver ikke lagt fingre imellem i formidlingen af de problemer, de bakser med.

Det eneste, der står på scenen er tre IKEA-skabe, som de bruger til alt fra tackling af deres værste fobier til slutteligt at være tre kister, hvor de tre filosoferer over livet.

“Ingen Panik!” turnerer i hele landet, og publikum kan se frem til et grænseoverskridende show, hvor de tre skuespillere udfolder alle deres talenter.

Det er tre af landets dygtigste skuespillere og både timing, indlevelse og den fælles forståelse mellem de tre er på et meget højt niveau.

De har været venner, siden de mødtes på skuespillerskolen for over 25 år siden, og det er tydeligt, at de kender hinanden ned til mindste detalje, hvilket gør det til en meget overbevisende og komisk oplevelse for publikum.

Det virker helt naturligt for dem at slikke på hinandens tæer, og deres interne skænderier minder mest af alt om tre små brødre, som har fået nok at hinanden.

Udfoldelse af alle talenter

Publikum kan i høj grad se frem til et komisk show, hvor der ikke er langt mellem grinene. Men de formår alligevel også at gå et lag dybere ned, og i enkelte scener tillader de sig også at være alvorlige og filosofere over, om man kan tillade sig at gå lidt i panik, når alderen trykker.

Det klæder showet rigtig godt, når de tør det, og det havde fuldendt showet endnu mere, hvis de havde turdet at inddrage mere af den alvorlige side, så de komiske indslag bliver endnu mere komplette.

Showet byder på både sang, komedie, eksperimenter, stand up, rap og meget, meget mere, når de tre mænd prøver at finde svaret på, om man overhovedet kan leve et liv uden en lille smule panik.

Vil du også gerne opleve ”Ingen Panik!”, gæster de tre populære skuespillere igen Aalborg Kongres og Kulturcenter den 11. november. Billetter finder du lige her.

Ude i god tid: Billigblomst har åbnet en kæmpe juleudstilling

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Om 124 dage er det juleaften,
der er længe, længe til …

Hva’ skal vi dog finde på?
Vi ku’ ta’ i Billigblomst!

Ja, det kan ikke vare længe, før supermarkederne sætter chokoladejulekalendere, pebernødder og plastikgrannet frem på hylderne – men i år er der alligevel en butik, der er kommet dem i forkøbet.

Billigblomst i City Syd har allerede nu taget den helt store kasse med julepynt ned fra loftet. Faktisk har de været i gang siden slut juli: til både stor begejstring og en snert af skepsis fra visse kunder.

Og der er altså ikke bare tale om et par uskyldige julekugler eller lidt dekorations-ler. Tværtimod.

Fyldt til randen med julepynt

Billigblomst har valgt nærmest at proppe hele den ene hal til randen med alt fra juletræer, julemænd, nøddeknækkere, flamingoforme, kagedåser til rensdyr i keramik.

Fethi Polat, der er medejer af Billigblomst, er slet ikke i tvivl om, at sæsonen er skudt i gang lige præcis til tiden.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” fortæller han.

Men hvorfor så alligevel sætte frem flere måneder før folk begynder at købe? Det er der et ret praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder ind, at det ville være helt umuligt for os at nå at pakke det ud og have så kort tid at sælge det i.

I stedet vil vi gerne bruge en masse ressourcer på at få det stillet pænt op, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” siger Fethi Polat.

Kun positiv feedback indtil videre

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk. Nogle af os kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Indtil videre har Fethi dog kun oplevet positiv feedback på julelandskabet.

“Vi får rigtig mange reaktioner på det,” siger Fethi med et grin.

“De fleste elsker det og er vilde med at komme i lidt julestemning. Andre synes, det er lige tidligt nok – men det er altid sagt med et smil på læben, og folk er så søde,”

Der er selvfølgelig heller ingen i Billigblomst, der har tænkt sig at proppe julekugler ned i halsen på kunderne. Det klarer de faktisk helt selv og ganske frivilligt.

Krybbespillet har været en bestseller i Billigblomst. I dag, fredag, havde Fethi kun et enkelt tilbage.

“Vi sælger rigtig meget … Man tror det, måske ikke, men mange både private og virksomheder køber deres julepynt så tidligt på året, og derfor er de glade for, at vi allerede nu har et stort udvalg,” forklarer Fethi.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

DGI Huset holder stort åbent hus: Prøv en gratis træning

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

DGI Huset i Nordkraft har skabt nogle rammer, som er helt unikke.

Her kan man træne under nogle gode forhold med nogle af Aalborgs allerbedste instruktører.

Blandt andet arbejder Aalborgs egen jernkvinde ultraløberen Stine Rex her, og skaber en fed stemning, når hun træner hold.

Lørdag d. 24. august åbner DGI Huset i Nordkraft dørene op, og byder alle interesserede inden for. Her kan man helt gratis prøve forskellige hold og mærke stemningen og opleve rammerne.

Stærkt sammenhold og god stemning

Om man er til cirkeltræning, yoga, Pilates, Zumba og en masse mere så byder DGI Huset på det hele. Der er også hold for børn, som også er gratis at deltage i lørdag.

Så hvis du er nysgerrig på at træne et sted, hvor man bliver udviklet og har et stærkt sammenhold, så bør man kigge forbi til Åbent Hus.

Der er desuden også Åbent Hus for børnene, hvor der også er særlige hold til de yngre. I løbet af formiddagen og lørdag eftermiddag kan aldre som 6-9 år, 4-6 år samt ældre og yngre børn være med og opleve børne-fitness som er sjovt og skønt at være en del af.

“Vi havde Åbent Hus i sidste weekend, og her kom der rigtig mange forbi og fik oplevet det vi har at byde på. Mange har måske hørt om, hvad vi kan tilbyde, men når man først har været her og fornemmet stemningen, så kommer de fleste igen. Vi håber også at se mange igen lørdag,” siger Stine Rex.

DGI Huset har også et tilbud, hvis man køber et hold klippekort til deres Åbent Hus. Hvis man køber et klippekort med 10 klip, så får man 3 klip gratis.

Du kan se hele holdplanen for lørdag d. 24. august her

Du kan tilmelde dig Åbent Hus her

Gigantisk kø: POWER åbnede i Aalborg med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag morgen klokken 7.00 åbnede Elektronik- og hvidevarekæden POWER med et brag i City Syd.

Tusinder af aalborgensere har allerede fra morgenstunden stået i kø, og i aftes var der propfyldt i teltet med overnattende kunder.

To timer efter åbningen var køen stadig gigantisk, men der var højt humør blandt de fremmødte, der fik serveret kaffe og rundstykker.

Mange kom også glade ud fra butikken med store fladskærme og computere og andet elektronik.

Udover en masse vilde kø-tilbud på bl.a. prisvindende SONY høretelefoner, Macbook Air 2019 og 65″ Samsung TV bliver det også en dag fyldt med fede events og konkurrencer.

“Det er en stor festdag,” siger Jesper Boysen, kædens adm. direktør.

Kan prøve Virtual Reality

For dem der tager turen derud, kan man også fordrive ventetiden med at prøve virtual reality, hvor aalborgensiske VRgame opstiller deres maskiner udenfor butikken – helt gratis selvfølgelig.

Senere på dagen serveres der også grillpølser og gratis is fra en is-bil i løbet af dagen.

120 medarbejdere, både fra den nye Aalborg butik samt hovedkontoret i København, står klar i den 2.500 kvadratmeter store butik om fredagen, og der åbnes 24 kasser til hurtig ekspedering.

Se alle POWERs åbningstilbud her.

Hvad: POWER butik åbningsdag
Hvor: Løven 25A, 9200 Aalborg SV
Hvornår: 23. august, 07.00-22.00