Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde tilbud: Dansk Outlet Nørresundby fejrer fødselsdag med et brag

Af Clara Edgar Jakobsen

Dansk Outlet Nørresundby runder et skarpt hjørne.

Den store butik kan nemlig fejre 1-års fødselsdag, og det skal naturligvis markeres med masser af gode tilbud.

Festen bliver skudt i gang fredag d. 29. oktober, hvor der er linet op med skarpe priser på alt fra flyverdragter til de små, fede t-shirts og flotte styles til kvinder.

“Vi kører Hugo Boss t-shirts for 65 kroner hele weekenden, alt fra Sisters Point til 75 kroner, flyverdragter til børn for 125 kroner, 50 procent på hele Jack & Jones sortimentet og mange andre virkelig skarpe tilbud, ” siger Troels Bay, som ejer outlettet med sin kone.

Og fredag, når det hele skydes i gang, er der skruet ekstra op for festlighederne. Her kan man nemlig i løbet af eftermiddagen også få lækre smagsprøver på øl fra Hjort Beer og forkæle ganen med gratis Spangsberg flødeboller.

Vilde tilbud: Dansk Outlet Nørresundby fejrer fødselsdag med et brag

Følg med på Facebook

Det 1000 kvadratmeter store outlet er altid garant for gode priser på god kvalitet til alle størrelser og aldre. Og det er blevet taget godt imod. På trods af nedlukninger og coronarestriktioner, har der nemlig været gang i butikken siden den åbnede for et år siden.

“Vi åbnede for første gang den dag, hvor mundbind blev indført, så vi var selvfølgelig nervøse for, hvad det ville betyde, men vi har simpelthen bare oplevet at have så mange glade kunder igennem, og derfor vil vi også gerne forkæle dem med ekstra gode priser i anledning af fødselsdagen,” siger Troels.

Fødselsdagstilbuddene gælder fra fredag til tirsdag, men man kan allerede udse sig nogle favoritter eller blive fristet på Dansk Outlet Nørresundbys Facebookside, hvor de løbende deler billeder af de flotte varer og skarpe priser.

Vilde tilbud: Dansk Outlet Nørresundby fejrer fødselsdag med et brag

Til enhver smag og anledning

Udover de særlige tilbud, er priserne som sædvanlig også særdeles skarpe. Hele outlettets identitet er nemlig, at det skal være billigt og nemt at shoppe til hele familien. Et sted, der samlet det hele.

“Vi har jo tøj til alle aldre og i alle størrelser, så vores tanke er, at man egentlig kan tage familien i hånden, og så finde det, man mangler, et sted. Nemt og bekvemt – og selvfølgelig budgetvenligt,” forklarer Troels.

Vilde tilbud: Dansk Outlet Nørresundby fejrer fødselsdag med et brag

Og når han siger alt, mener han det. Sortimentet byder på alt fra Disney-tasker til hårfarve, smykker til boxershorts, jakkesæt til sweatpants og festkjoler til vinterstøvler. Og så endda i fede mærker af god kvalitet. Outlettet har nemlig mærker, som adskiller sig lidt fra mange andre outlets.

Man kan for eksempel finde jakker fra Masai og et udvalg af Ellesse, Hummel, Ofelia Cassiopeia og mange andre lækre mærker. Troels og hans kone bruger nemlig deres mangeårige erfaring med at handle med tøj til at sørge for, at der er fyldt op med særlige og spændende varer på hylderne.

Vilde tilbud: Dansk Outlet Nørresundby fejrer fødselsdag med et brag

“Vi har arbejdet med tøj i mange år og har også en virksomhed ved siden af outlettet, hvor vi sælger tøj til andre butikker, og det skal selvfølgelig også komme vores kunder til gode,” siger Troels.

Det gælder både for gamle og nye kunder. Og er man en af dem, der endnu ikke har fundet vej forbi, er der altså god grund til at gøre det netop nu! Man kan desuden parkere gratis lige foran butikken, så man skal ikke bekymre sig om at bøvle med de store poser, som man sikkert får med derfra.

Hvad: Fødselsdagsfest i DK Outlet Nørresundby
Hvor: Løvbakken 4, 9400 Nørresundby
Hvornår: Fredag d. 29 oktober kl. 10 – 20.00, lørdag og søndag 10 – 15.00, mandag og tirsdag 10 – 17.30

Del artikel

Andre læser også