Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grøn præsenterer nyt navn: Oplev et af Danmarks vildeste livebands

Af Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto: Grøn Koncert
Arkivfoto: Grøn Koncert

I dag offentliggør Tuborg og Muskelsvindfonden det fjerde navn til dette års Grøn line-up og tilføjer dermed et af Danmarks mest unikke live- og hiphop-bands:

Benjamin Hav & Familien debuterer nemlig på den grønne karavane, hvor publikum kan glæde sig til deres anmelderroste shows, der udsender en trykbølge af energi og fest med hits som ‘Den Dejligste Boy’, ‘Nik & Jay’ og ‘Cannelloni & Kød’.

Det skriver Grøn Koncert i en pressemeddelelse.

Top-anmeldelser og bemærkelsesværdige liveshows

I sommeren 2022 tordnede Benjamin Hav og hans håndplukkede syvpersoners liveband, kendt som Familien, ind på danskernes nethinde og slog festivalerne omkuld med top-anmeldelser og bemærkelsesværdige liveshows.

Nu er turen kommet til Grøn, hvor publikum får glæde af dem for allerførste gang.

Om at optræde på Grøn fortæller Benjamin Hav: 

“Det betyder alt. Lige siden jeg var en lille dreng på mine små stylter af eufori, har jeg drømt om en dag at løbe barfodet over græstæppet sammen med de 700 frivillige som en gigantisk falafel; bare med mennesker i stedet for dressing.

Jeg har tænkt mig at lege vinkeskjul den halve tid, ude på pladsen, med tilfældige menneskelige pyramider i et inferno af pølser og øl.” 

Tourplan 2023:  
20. juli: Tårnby
21. juli: Kolding
22. juli: Aarhus
23. juli: Aalborg
27. juli: Esbjerg
28. juli: Odense
29. juli: Næstved
30. juli: Valby

Indehaver af “Årets Hiphop-album”

Benjamin Hav debuterede som soloartist i turbo-tempo med to album på to uger i starten af 2020, og allerede i marts året efter udgav han sit tredje album.

I efteråret 2021 stod han på scenen for første gang med Familien, hvilket resulterede i den ene udsolgte koncert efter den anden og flere anmelderroste ekstrakoncerter.

I 2022 snuppede Benjamin Hav og Familien for andet år i streg prisen for “Årets Hiphop-album” til GAFFA-Prisen, og senere på året indtog de samtlige festivaler til deres første tur på landevejen. 

Grøn Koncert glæder sig til at præsentere Benjamin Hav & Familien, og Theis Petersen, Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, udtaler:

“Benjamin Hav & Familien præsenterer nogle helt unikke og spektakulære liveshows, som vi glæder os helt vildt til, at Grøn-publikummet får glæde af til sommer!”

Grøn Koncert kommer til Aalborg den 23. juli.

Del artikel

Andre læser også