Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

100 udstillere fra hele landet: Danmarks største kreative messe kommer til Aalborg

Af Redaktionen

Denne weekend får Aalborg fint besøg af TB Markeders store KREA-messe, der er Danmarks største samling af kreative udstillere inden for kunsthåndværk.

KREA-messen finder sted i KFUM-hallerne i Hasseris nu på lørdag fra kl. 10-16 og søndag fra kl. 10-15.

Her finder du fx upcomers inden for smykker, forhandlere af materialer til kreative projekter, garnbutikker, keramikere, trædrejere, papirkunstnere, kunstsmed, knapper og perler, hæklerier, smykker der laves ud af gammelt bestik, håndfarvet garn, hånddryppede stearinlys, resin art, unikke plantetryk på stof, alt i kreative upcycling og meget mere.

Kæmpe messe i Aarhus: Gå på opdagelse hos 80 kreative udstillere
Foto: TB Markeder

100 udstillere fra hele Danmark

Næsten 100 udstillere fra hele Danmark er samlet i denne weekend i begge haller i Hasseris.

Det er ubestridt den største kreative messe i Aalborg i mange år. Derudover er der arbejdende stande hvor gæsterne kan se tingene blive til, der er også workshops begge dage hvor man bare kan droppe ind og prøve nye teknikker.

“Og selv om de kreative interesser deles flest af kvinder, så har vi også sørget for spændende tiltag for far eller kæresten.

Udenfor står der en kunstsmed og smeder hele dagen, og man kan også selv prøve dette gamle håndværk. Du kan også gå på opdagelse i vores Food område og smage mjød, alt i olier, sennep, 100-vis af krydderier og meget mere,” skriver TB Markeder.

100 udstillere fra hele landet: Danmarks største kreative messe kommer til Aalborg
Foto: TB Markeder

For børnene er der kreative borde, hvor alle materialer er gratis og det børnene laver må man naturligvis tage med hjem. Der er også lotteri hele dagen på indgangsbilletten, med flotte præmier doneret af udstillerne.

Prisen er helt helt skarp, og det koster kun 40 kr. at komme ind (børn under 14 år kommer gratis ind). Du køber din billet i døren.

Hvad: KREA-messe
Hvor: KFUM-hallerne
Hvornår: Lørdag fra kl. 10-15 og søndag fra kl. 10-16

Du kan finde mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også