Danmarks største fitnesskæde: Fitness World genåbner på torsdag

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I dag blev retningslinjer for genåbning af fitnesscentre, svømmehaller og andre indendørs aktiviter meldt ud af Kulturministeriet.

Enkelt træningscentre genåbnede faktisk øjeblikkeligt derefter, men Danmarks største Fitnesskæde, Fitness World, med ni træningscentre i Aalborg-området genåbner først på torsdag.

Det oplyser Fitness World i en pressemeddelelse.

“Vi glæder os til at hjælpe medlemmerne tilbage i de gode træningsvaner fra på torsdag og knokler lige nu på højtryk for at sikre de nye forholdsregler og rammer for en sikker genåbning,” fortæller direktør i Fitness World, Lars Frødstrup.

Kan komme tidligt afsted

Allerede tidligt torsdag morgen klokken 06.00 kan man komme i Fitness World-centrene landet over heriblandt Aalborg.

“Vi er i fuld gang med at planlægge en tryg genåbning, og vi er klar torsdag morgen. Fokus er at passe på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne.

Vi har god plads i vores centre til at sikre afstanden, og vi kan styre kapaciteten i centrene via vores systemer og indgange, “fortæller Lars Frødstrup.

Fitness World har 175 centre. Ifølge kæden træner op mod 500.000 danskere i Fitness World.

Aalborg Tapas Festival

I perioden 8.-15. juni holder vi Tapas Festival. Få lækker Tapas To Go for 2 personer til kun 155 kr. Du kan hente fra bl.a. Penny Lane Café, San Giovanni, Good Life Society m.fl. Læs mere og book her