ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks største: DermoCosmetic åbner i Aalborg med stor åbningsreception

Af Nathalia Hentze Nielsen

Danmarks største kosmetiske hudlægeklinik, DermoCosmetic, åbner i Aalborg, og det fejres i stil med en åbningsreception lørdag den 7. marts fra kl. 12.00 til 14.00 på Møllegade 10.

Lokalerne, der tidligere var hjemsted for Luksusbaby, har gennemgået en stor renovation for at være klar til at huse den topmoderne 3-i-1 klinik med både tatoveringsfjernelse, laser og Botox-filler behandlinger.

Alle er velkomne til at komme forbi og opleve klinikken samt møde behandlerne.

Udover bobler og snacks får de første 100 gæster en goodiebag til en værdi af 1.500 kr, der indeholder gavekort til behandlinger og eksklusive hudplejeprodukter.

Der vil også være flere konkurrencer, hvor man kan vinde gratis behandlinger, og det gælder indenfor alle behandlingsområderne – fra fjernelse af tatoveringer til laserbehandlinger og Botox-filler behandlinger.

”Vi glæder os utrolig meget til at lancere den nyeste klinik i de flotte og super hyggelige omgivelser midt i Aalborg,” fortæller ejerne af DermoCosmetic, Erik og Wenche Obitz.

Lokalt forankret klinik

At Aalborg er valgt som DermoCosmetics første jyske klinik er ikke noget tilfælde; byen har længe haft ejernes interesse.

”Vi har valgt Aalborg, fordi byen er i rivende udvikling, og fordi vi mener, at nordjyderne også skal have mulighed for at prøve alle de behandlinger, vi tilbyder på Sjælland,” forklarer Erik og Wenche Obitz.

Selvom klinikkens to første afdelinger befinder sig i henholdsvis København og Virum, blev idéen til DermoCosmetic faktisk født i Jylland, hvor de to ejere boede indtil 2003.

Det er dermed en form for hjemkomst for DermoCosmetic med åbningen i Aalborg, og ejerne har også haft fokus på at gøre den så lokalt forankret som muligt

Danmarks største: DermoCosmetic åbner i Aalborg med stor åbningsreception
Helene Lindhardt bliver klinikchef for DermoCosmetics afdeling i Aalborg.

”Vi trækker på mere end 15 års eksperterfaring fra København og Nordsjælland, men det har også været vigtigt for os at have en lokalkendt til at drive klinikken i Aalborg.

Derfor har vi ansat den dygtige Helene Lindhardt som klinikchef.

Hun er selv fra byen og udover at være specialuddannet kosmetisk sygeplejerske, har hun trods sin unge alder også meget erfaring indenfor ledelse af klinik og personale” uddyber de to ejere.

Nye behandlinger til Aalborg

DermoCosmetic bliver den eneste hudlægeejede kosmetiske klinik i Aalborg og med sig tager de et stort udvalg af sikre og banebrydende kosmetiske behandlinger.

Du kan f.eks. få fjernet farvetatoveringer med Discovery Pico, som er den nyeste og sikreste metode i verden.

Faktisk er DermoCosmetic den eneste udbyder af denne behandling i Danmark og med åbningen i Aalborg, er det dermed den eneste by udenfor København, hvor du kan få Discovery Pico.

”Vi er de første i Danmark med den nyeste generation af Pico laseren,” siger Helene Lindhardt.

”Den er skånsom og giver markant færre bivirkninger end ældre lasere, og så kan vi fjerne så godt som alle farver.”

Der vil også være mulighed for at få foretaget hudopstramninger i ansigtet og på kroppen med behandlingen Morpheus8 fra InMode, som er meget populær i USA.

”Det er en meget sikker og effektfuld behandling uden kirurgi, hvor huden genvinder collagen, elasticitet og bliver løftet.

Faktisk er der tale om et ansigtsløft uden kniv,” forklarer den 29-årige klinikchef.

Er man mere til diskret hudopstramning og glow, kan må få Forma behandlingen, som især er kendt fra de sociale medier, hvor selveste Kim Kardashian roser den.

Er det både uønsket fedt, opstramning af huden og reduktion af små buler og appelsinhud, man ønsker behandlet, er det MiniFx eller BodyFx, man skal spørge ind til.

25% rabat på alle behandlinger

I takt med at kosmetiske behandlinger er blevet mere udbredte og mere overkommelige prismæssigt, er der flere og flere af os, der ønsker at lave små forbedringer af udseendet.

Der kan dog være en vis frygt forbundet med at springe ud i den fagre verden af kosmetiske skønhedsbehandlinger – for hvad hvis det går galt eller at resultatet bliver alt for overdrevent?

”Vi sigter altid efter at understøtte vores kunders selvtillid og livskvalitet på en måde, der ikke skader sundheden,” understreger DermoCosmetics virksomhedsansvarlige hudlæge, Erik Obitz.

”Vi lytter til deres forventninger og tilbyder dem grundig vejledning, behandling og opfølgning.”

Det er derfor også kun de absolut mest erfarne og dygtige kosmetiske hudlæger, sygeplejersker og behandlere, som arbejder i klinikken.

Er du blevet nysgerrig på, hvad DermoCosmetic tilbyder, kan du til enhver tid booke en gratis konsultation.

Som en ekstra gave til aalborgenserne vil man også få 25% rabat på første behandling hos DermoCosmetic, hvis man booker tid til en konsultation inden receptionen den 7. marts.

Læs mere om klinikken her.

Hvad: Åbningsreception for DermoCosmetic
Hvor: Møllegade 10, 9000 Aalborg
Hvornår: 7. marts, kl. 12.00-14.00

Del artikel