Danmarks nye badehotel åbner i næste uge: Så lækkert er det blevet

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Har man fulgt med i den populære TV 2-serie Badehotellet, ved man, hvordan et klassisk badehotel ser ud.

Tag så alle de forestillinger du har om et badehotel, og tilsæt det alt det et topmoderne 2017-hotel har at byde på.

Så har du Blokhus’ nye stjerne. Strandhotellet har været undervejs i flere år, men i næste uge åbnes det officielt for gæsterne.

Faktisk er man så langt, at man allerede i den kommende weekend tester hotellet med særligt inviterede gæster.

Direktøren er 35 år

”Det er først, når der har boet folk her på hotellet, at vi lige kan få finpudset de sidste ting, så vi er 100 procent klar til at gå i luften, når vi søndag den 2. juli tager imod de første gæster,” siger Anders Kronkvist Thorsager.

Han er hotellets direktør. Hentet fra Fyrklit, hvor hans resultater blev bemærket i både Nordjylland og i resten af Danmark.

Også af ægteparret Marie-Louise og Steffen Ebdrup, der har sat den 35-årige direktør ind som frontfigur for det ambitiøse hotelprojekt.

Det er efterhånden sjældent, at der bygges nye badehoteller i Danmark. Så det er ret ekstraordinært, når Strandhotellet åbner dørene med sine 38 værelser og suiter.

I weekenden blev MigogAalborg inviteret inden for på det nye lækre hotel, der mixer nostalgi med moderne teknologi. De klassiske tapeter på værelserne kombineret med hurtigt wi-fi over hele hotellet.

Haft Badehotellets scenograf inde over

Fra det klassiske Orangeriet til et topmoderne wellness-område. Sådan er stilen på Strandhotellet, som oprindeligt var planlagt til at være et bed & breakfast.

Faktisk har ejerne haft Badehotellets faste scenograf Jette Lehmann til at rådgive om indretningen i bl.a. lobby og orangeriet. Så detaljeret er man gået til værks for at skabe den rette ånd.

”Historien er, at Marie Louise og Steffen jo i forvejen er medejere af Restaurant Futten og Café Laden her i Blokhus. Og de blev tit spurgt på gode overnatningsmuligheder her i byen.

Så da de fik muligheden for at købe to sammenhængende grunde, så gik de i gang med at planlægge et mindre Bed & Breakfast. Men undervejs fik de også et godt råd om, at hvis der skal være ordentlig økonomi i sådan et sted, så skal man op over 35 værelser.

Samtidig fik de chancen for at købe en tredje grund, så de skiftede kurs. Og så var de slet ikke i tvivl om, at det skulle være et ægte badehotel,” fortæller Anders Kronkvist Thorsager.

Restauranten bliver blandt Nordjyllands bedste

Han har været ansat som direktør på Strandhotellet siden januar, hvor han har haft fokus på at samle et stærkt team på alle pladser lige fra receptionist til rengøring til køkkenchef.

Især på restaurantdelen har han formået at samle et superstærkt team.

”Det der lignede en rigtig svær opgave, overgik alle mine forventninger. Jeg stødte på en strøm af eksilnordjyder, der gerne ville hjem og havde lyst til at være en del af det her projekt. Thomas Guldhammer Karlsen, der får det overordnede ansvar for køkken og restaurant, har været på D’Angleterre.

Vi har samtidig fået hentet nogle sindssygt dygtige folk, der har steder som Kong Hans, Dragsholm Slot og Ruths Hotel på cv’et,” forklarer den unge hoteldirektør.

Direktøren kan godt plukke mælkebøtter

Der bliver dermed også stillet forventninger til, at restauranten kan tiltrække andre end kun hotellets gæster.

”Vores ambition er at lave en af Nordjyllands bedste restauranter. Konceptet omkring restauranten bliver meget traditionelt dansk og fransk køkken. Det bliver alt fra smørrebrød til tartar. Det bliver gourmet, men ikke noget med to streger og en blomst. Det skal være mad, der smager og fylder noget,” siger Anders Kronkvist Thorsager.

Han har også haft fokus i ansættelserne på, at personalet ikke kun tænker på deres eget lille felt.

”Vi prøver at være lidt innovative og udvisker simpelthen faggrænserne. Så hvis Thomas i køkkenet har en ledig time, så kan han godt hjælpe med at lægge sengetøj på, mens jeg kan være ude i gårdhaven og plukke mælkebøtter.

Jeg har heller ikke noget kontor. Når jeg skal sidde med min computer bliver det ude i receptions-loungen, så jeg er blandt gæsterne,” forklarer han.

Åbent 365 dage om året

Hotellet skal være åbent 365 dage om året, og man kommer også til at satse en del på konferencer, kursus og selskaber.

”Som udgangspunkt kommer den største omsætning naturligvis i sommermånederne, fordi vi er et badehotel i en sommerby. Men det er klart, at vores store udfordring bliver at holde hjulene i gang i de øvrige sæsoner, og derfor er det vigtigt, at vi har wellness, den lækre restaurant og faciliteterne til at have konferencer og mange selskaber.”

Hvert år kommer der en million turister til Blokhus. Den lille nordjyske by er i rivende udvikling, og Strandhotellet gør intet dårligt for Blokhus. Nu glæder man sig til den første sommersæson.

”Det bliver lige på og hårdt fra første dag, fordi det er højsæson. Så vi får travlt og kommer sikkert til at ændre procedurer hen af vejen, men det bliver sjovt, og vi håber, at folk tager godt imod det,” slutter Anders Kronkvist Thorsager.

Du kan allerede nu følge Strandhotellet i Blokhus på Facebook lige her

Man kan også allerede nu booke ophold her

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.