Danmarks hurtigste kontor: PR-bureau har åbnet flydende kontor i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs første kontorskib og muligvis Danmarks eneste lige pt, er efter næsten ét års istandsættelse søsat i Skudehavnen i Aalborg.

Ved den officielle indvielse af det flydende PR-bureau døbte Hjørrings borgmester Arne Boelt skibet ”Havnekontoret”, der for stifter og adm. direktør i PR-bureauet Jacob Lange betyder et farvel til fast grund under fødderne.

Skibet er en gammel dansk Coronet Houseboat, bygget hos Botved Boats i Slagelse i 1971.

Skibet ligger i den del af Aalborg Skudehavn, som A. Enggaard har købt med henblik på etableringen af en egentlig maritim bydel i Aalborg.

Ud over de såkaldte husbåde, der på aalborgensisk hedder Living Boats, er det tanken at skabe et unikt havnemiljø med en skønsom blanding af erhverv, kunsthåndværk, kreative værksteder og living boats som supplement til de boliger, der også skal være på den kommende publikumsmagnet i byen.

Drømmen om et helt unikt kontor

Aalborg Street Food, der ligger som nabo til Skudehavnen, har allerede bevist, at det sagtens kan lade sig gøre at trække folk ”helt derud”, og derfor er der store forventninger til det nye maritime miljø i bydelen, der dog endnu ikke er færdigbehandlet på kommunalt plan.

For Lange PR, der lever af at rådgive store teknologi-, it- og industrivirksomheder om kommunikation og PR, har drivkraften bag projektet været drømmen om et helt unikt kontor, hvis lige formentlig ikke findes mange andre steder i landet.

“Det har været et kæmpe projekt, og adskillige gange undervejs har vi tænkt, at opgaven med at omdanne det næsten 50 år gamle skib ganske enkelt var for stor.

Men Arkitektfirmaet Bundgaard har holdt hele istandsættelsen i stram snor, og i dag står vi med et stykke dansk skibshistorie, som vi har formået at restaurere nænsomt med respekt for både skibet og den anvendelse, som et moderne kontor kræver,” fortæller Jacob Lange, der har levet af sit PR-virke i 23 år.

Kan stadig sejle 24 knob

Undervejs i den 12 måneder lange renovering af det 33 fod store skib er stort set al indmaden udskiftet.

Det er dog lykkedes at bevare store dele af den øverste salon, der i dag fungerer som mødelokale.

Samme sted er kaptajnens kommandobro placeret, hvorfra skibets to motorer med i alt 12 cylindre og 260 HK styres.

Coronet-skibene har altid været kendt for deres sejlegenskaber, og selvom skibet hos Lange PR er blevet til et flydende kontor, kan det alligevel sejle 24 knob.

Det er rigeligt til at trække en voksen mand op på vandski – og formentlig Danmarks hurtigste kontor!

Selve køjeområdet i det oprindelige husbåds-layout er fjernet for at gøre plads til to arbejdspladser og et lille trinette-køkken.

Derudover er der lavet nyt el, ny isolering, isat termoruder, toilet og et nyt oliefyr, således at skibet kan klare alle årstider på vandet.

“Indrømmet, det er selvfølgelig lidt utraditionelt at drive et PR-bureau på vandet, men bureauets kunder er nærmest lidt vilde med det, og hvor vi før typisk holdt møde ude hos kunderne, fornemmer jeg et stort ønske om i stedet at gøre det ombord på skibet.

Derudover er der en ekstra arbejdsplads med ”flydende” udskiftning, som indtil videre er benyttet flittigt af bureauets samarbejdspartnere.

Det fungerer overraskende godt i praksis, og for at være helt ærlig, er jeg kisteglad for alle de muligheder og smukke oplevelser, det giver at drive virksomhed på vandet,” siger Jacob Lange.

Lange PR arbejder for kunder som AskCody, Dyson, Panasonic Energy, SILVAN, GomSpace, Erhvervshus Nordjylland, NOVI, Carsøe, Rare Wine Invest, Coolshop, Skive Fjernvarme, m.fl.

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her