ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar på varmeregningen: Danmarks billigste kvalitetsvarmepumper

Af Aske Bisgaard Pedersen

I en tid med stort fokus på inflation og stigende varmepriser, er der god grund til at genoverveje sin varmekilde og kigge mod en varmepumpe.

Det kan nemlig vise sig som en god investering, hvor der kan være mange penge at spare – og samtidig er det et klimavenligt valg sammenlignet med alternativerne.

Og det behøver slet ikke koste det hvide ud af øjnene at investere i en varmepumpe. I hvert fald ikke hos CoolEnergi, der vil blæse konkurrenterne bagover.

Danmarks billigste varmepumper i sin klasse – og med hurtig levering

Hos CoolEnergi vil man hverken gå på kompromis på pris, service eller kvalitet, hvis man spørger medejer og stifter Marc Dahl:

“Vi bruger komponenter fra anerkendte brands som Panasonic og tilbyder varmepumper i topklasse. Ingen har varmepumper i samme klasse som os til de priser.

Hos os sparer du 100.000-150.000 kroner i forhold til din lokale VVS’er. Den eneste forskel er, at du får en langt bedre varmepumpe til en billigere pris og med langt kortere leveringstid”

Priserne på en varmepumpe fra CoolEnergi spænder fra 50.000-87.000 kroner samt 25.000 kroner for montering. Og du behøver ikke vente månedsvis på levering.

“Mange af udbyderne på markedet kan ikke levere varmepumper før om et halvt til et helt år.

Vi har typisk en måned til halvanden leveringstid, men nogen kan man få dag-til-dag. Med montering lidt længere, da montøren skal have en ledig tid i kalenderen,” fortæller Marc Dahl.

Tjen pengene hjem på et år

Selvom det kræver et dyk ned i pengepungen, så kan det vise sig at blive en yderst besparende beslutning. Og det er ikke bare varm luft. Prisen pr. kilowatt med varmepumpe udkonkurrerer nemlig samtlige konkurrerende varmekilder.

“En varmepumpe er ubetinget den billigste opvarmningsform. Det koster lidt at establere, men driften er rigtig billig,” forklarer Marc Dahl og fortsætter:

“Skifter man eksempelvis fra pillefyr til et komplet anlæg fra CoolEnergi kan hele anlæggets pris tjenes hjem på et år.

Sammenligner man med solcelleanlæg, tager de typisk 5-6 år at tjene hjem og koster omtrent det samme at få implementeret.”

Har du i øjeblikket fjernvarme og tænker, at det ikke er aktuelt at overveje at skifte til varmepumpe, så bør du genoverveje. Der kan nemlig stadig være besparelser at hente.

“En ny varmepump er billigere end at køre på fjernvarme. Fjernvarmepriserne svinger meget, men ligger typisk på 70-80 øre pr. kilowatt, og med varmepumper betaler man kun omkring 50 øre.

Det er en besparelse på omkring 20%,” fortæller Marc Dahl.

Mest klimavenlige varmekilde

Med et stigende fokus på klima og grøn omstilling er det blot endnu et argument, der taler for varmepumpe.

Ifølge regeringen og Energiministeriet anses det som den mest energieffektive opvarmningsform og udleder mindst CO2.

“Desuden kan man få reduceret sin elafgift på hele husstandens elforbrug.

Dermed er der en afledt fordel for ejere af elbil, hvor man kan spare på elopladningen. hvilket er en kæmpe fordel, hvis man har elbil,” udtaler Marc Dahl

Hos CoolEnergi får du tilmed 3-8 års garanti på alle anlæg som standard med mulighed for at forlænge den yderligere helt op til 10 år.

Hvis du er i tvivl om dit behov, eller hvilken varmepumpe du skal vælge, så kan du bruge CoolEnergis beregner og læse meget mere på deres hjemmeside her.

Del artikel