Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks billigste: Herregård i Nordjylland er til salg

Af Emil Kjær Jørgensen

Du behøver ikke at være millionarving for at eje en herregård. Hvert fald ikke her i Nordjylland.

Hæstrupgaard udenfor Hjørring i Nordjylland kan nemlig blive din for lige under tre millioner kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Danmarks billigste: Herregård i Nordjylland er til salg
Foto: Estaldo.com

Et håndværkertilbud

Hvis du drømmer om en skøn herregård, så skal du dog lige yde lige før du kan nyde.

Du kan nemlig ikke flytte direkte ind i den historiske gård, som har rødder helt tilbage til 1400-tallet.

Hovedbygningen er nemlig i dårlig stand, så du skal ifølge salgsmaterialet hos Estaldo.com enten renovere eller bygge nyt på den knap 8,5 hektar store grund – men så ligger kvadratmeterprisen for boligen til gengæld blot på lidt over 6.300 kroner.

Estaldo.com beskriver boligen således:

Her på Hæstrupvej 166 kort fra Hjørring finder I en gammel herregård, hvor I får et hav af muligheder for udnyttelse lige efter jeres ønsker. På grunden finder I foruden forvalterboligen gode udbygninger med stald og lade samt en hovedbygning, hvor I kan udfolde nybyggerdrømmene. Velkommen til!

Hovedbygningen er i dårlig stand, så her får I mulighed for at renovere eller bygge nyt på grunden.

I stueplan finder I boligens første værelse, mens I på 1. sal finder 2 store værelser mere – her bliver plads altså ikke en mangelvare, når dagligdagen skal indrettes efter jeres ønsker.

Hertil er en stor staldbygning med nyt tag samt en gammel halmlade, der på nuværende tidspunkt udlejes. De tilhørende marker og grønne enge giver desuden god mulighed for hestehold og opstaldning eller opdræt af kvæg.

Det tilhørende skovområde er tidligere istidsbakker, og det kuperede terræn her sikrer jer smukke omgivelser på jeres base. Området er bevokset med gamle træer, og jeres have er omgivet af gamle lindetræer. Hertil er der jagtret på grunden og et rigt dyreliv på grunden. I bosætter jer i uforstyrrede naturskønne omgivelser kun 4 kilometer fra Hjørring, hvor I finder børnenes daginstitution, skole, indkøb og foreningsliv. Hertil har I også kun 4 kilometer til den nærmeste motorvejstilkørsel, så I nemt kan komme fra A til B.

I forvalterboligen tages I imod i en lys entré, hvorfra I har adgang til boligens rummelige badeværelse, stuen samt det åbne køkken. Turen rundt starter i køkkenet, hvor I får dejlige, lyse rammer til at klare hverdagens madlavning, og hvor I kan nyde udsigten til de smukke omkringliggende marker, mens opvasken klares. Her er også plads til en lille spiseplads, mens I i stuen ved siden af har flot plads til det store langbord samt et hyggeligt sofahjørne

Del artikel

Andre læser også