ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blandt Danmarks største kæder: Profiler tager danbolig tilbage til Aalborg

Af Christine Luca Hornemann
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen.
Fra venstre: Lars Blach, Klaus Kristjansen, Carina Bach Kristiansen, Torben Steffensen, Simon Freund Jensen, Tue Klinggaard
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen. Fra venstre: Lars Blach, Klaus Kristjansen, Carina Bach Kristiansen, Torben Steffensen, Simon Freund Jensen, Tue Klinggaard

Det kom som et mindre chok, da det daværende danbolig Aalborg i sommeren 2018 lukkede ned og blev til Hansen & Thoft.

Siden har der ikke været en danbolig-forretning på sydsiden af Limfjorden, på trods af at det er en af landets største kæder.

Der har siden været uvished omkring kædens fremtid i Aalborg, men nu er der nyt. MigogAalborg Bolig kan i dag afsløre, at danbolig Aalborg vender stærkt tilbage d. 1. marts med en lokal mægler i førersædet.

Forbipasserende på Frederikstorv i Aalborg vil opdage at mæglerforretningen DigitalBolig ændrer udseende til danbolig Aalborg.

Det sker med en ekspandering fra landets 7. mest sælgende ejendomsmæglere, Lars Blach og Simon Freund Jensen fra danbolig Silkeborg.

Fra DigitalBolig til danbolig Aalborg

Den første ud af to nye danbolig-forretninger i Aalborg åbnes 1. marts på Frederikstorv i Aalborgs midtby.

Her bliver den uafhængige ejendomsmæglerforretning DigitalBolig en del af en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder, danbolig.

De nuværende ejere af DigitalBolig Carina Bach Kristiansen, Tue Klinggaard og Torben Steffensen fortsætter med at styre driften i mæglerforretningen på Frederikstorv, og glæder sig til at blive en del af danbolig kæden.

Læs også: En af Aalborgs mest kendte ejendomsmæglere: Træder ud af stor kæde

En ny vision for danbolig-forretningerne i Aalborg Kommune er, at de skal samarbejde om boligemnerne i varebeholdningerne.

“Vi glæder os simpelthen så meget. Vi er sikre på, at samarbejdet mellem de nye butikker bliver megagodt.

Vi deler det op, så vi får specialister helt ned på det enkelte postnummer, men samtidig får vi en enorm værdi og effektivitet i at samarbejde på tværs,” siger Carina Bach Kristiansen i en pressemeddelelse.

Blandt Danmarks største kæder: Profiler tager danbolig tilbage til Aalborg
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen

Kunne ikke sige nej

Lars Blach og Simon Freund Jensen fra danbolig Silkeborg og Ebeltoft bliver en del af ejerkredsen bag de nye danbolig-forretninger i Aalborg Kommune, sammen med Klaus Kristjansen (danbolig Nørresundby) og Carina Bach Kristiansen, Tue Klinggaard og Torben Steffensen (danbolig Aalborg).

De er nu klar til at tage konkurrencen op i en af landets største byer.

“Aalborg er en by med vækst i erhvervslivet, uddannelser, kultur og byggeri. Det giver masser af nye tilflyttere, og det smitter naturligvis af på boligmarkedet.

Der er et stort marked med mange spillere, men det er en udfordring og mulighed, vi kun får én gang i vores tid som ejendomsmæglere, derfor kunne vi slet ikke sige nej,” forklarer Simon Freund Jensen fra danbolig Silkeborg i en pressemeddelelse.

Læs også: Aalborg-regionen har det hele: 79% af nordjyderne bliver boende

danbolig-kæden har i forvejen en butik i Aalborg Kommune, hvor indehaver Klaus Kristjansen og hans team driver danbolig Nørresundby. Med åbningen af de to nye butikker får danbolig samlet set tre butikker i Aalborg.

Den tredje danbolig-forretning forventes at skal have lokation i det sydlige Aalborg og åbnes efter sommerferien. Derudover forventes fuld bemanding i butikken fra start. Derfor søger danbolig nye medarbejdere allerede nu.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Blandt Danmarks største kæder: Profiler tager danbolig tilbage til Aalborg

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel