ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opruster i Aalborg: Danbolig åbner eksklusiv villabutik

Af Redaktionen

Den 1. marts sker der store ting på Hadsundvej 56B i Vejgaard.

Her åbner danbolig nemlig endnu en butik i Aalborg. Men det bliver ikke bare en hvilken som helst danbolig, som interesserede sælgere eller købere nu kan se frem til at besøge.

Butikken kommer nemlig til at specialisere sig eksklusivt i villaer og rækkehuse.

Opruster i Aalborg: Danbolig åbner eksklusiv villabutik

Det kan vi se frem til

Aalborgenserne kan se frem til at få en mæglerbutik, som beskæftiger sig eksklusivt med salg af villaer og rækkehuse.

Det fortæller indehaver og daglig leder Louise Winther, der står i spidsen for den nye butik. Sammen med sit team åbner hun butikken den 1. marts og glæder sig til at byde indenfor i de nye flotte lokaler.

“Det bliver virkelig fedt at have en dedikeret villabutik i Aalborg, hvor hele porteføljen bliver villaer og rækkehuse. I stedet for at brede vores ekspertise ud på flere forskellige områder, kan vi fokusere på én boligtype og blive de bedste inden for det område, så kunderne får den bedst mulige service,” siger Louise Winther.

Villabutikken i Vejgaard bliver danboligs butik nummer to i postnummer 9000 og butik nummer fire i hele Aalborg Kommune. Den anden butik i postnummer 9000 beskæftiger sig eksklusivt med salg af ejerlejligheder.

De to øvrige butikker i kommunen er danbolig i Aalborg Syd og i Nørresundby.

Opruster i Aalborg: Danbolig åbner eksklusiv villabutik
Gruppefoto af danboligs ansatte i Aalborg.

Tillid og god rådgivning

Louise Winther er 31 år og er uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver. Hun har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2015 og har siden maj måned sidste år været indehaver i danbolig Aalborg.

Siden sin opstart sidste år har hun delt kontor med sine kolleger i lejlighedsbutikken og har nu fået nøglerne til sine egne butikslokaler.

“Jeg har længe haft en ambition om at åbne min egen butik, hvor jeg kan tilbyde en højt specialiseret rådgivning, en tårnhøj kundeservice og et dybt lokalkendskab. Det er utrolig vigtigt for mig, at jeg er tæt på mine kunder gennem hele processen, så jeg glæder mig til at åbne butikken og hjælpe mine kunder sikkert i mål,” siger Louise Winther.

Opruster i Aalborg: Danbolig åbner eksklusiv villabutik

Ud over at være uddannet ejendomsmægler er Louise Winther også uddannet køberrådgiver gennem Dansk Ejendomsmæglerforening. En køberrådgiver er hyret af køber til at varetage køberens interesse i en handel, mens en ejendomsmægler er hyret af sælger til at varetage sælgers interesser.

Louise Winther har begge uddannelser og kan derfor hyres af både købere og sælgere:

”Der er meget at holde styr på som køber af en bolig. Derfor er det også vigtigt at have en rådgiver med på sidelinjen for at undgå eventuelle faldgruber. Jeg beskæftiger mig med bolighandler hver dag og har derfor alle forudsætningerne for at sikre køberne en professionel og ligeværdig handel.”

Du finder den nye danbolig-butik på Hadsundvej 56B i Vejgaard fra 1. marts.

Del artikel

Andre læser også