Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kun denne måned: Danbolig i Aalborg tilbyder gratis salgsvurdering og brunch

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: danbolig
Foto: danbolig

Det seneste år har budt på en masse overskrifter om faldende boligpriser og stigende renter.

Derfor kan det gøre anledning til at få vurderet din boligs værdi – for boligmarkedet i Aalborg er slet ikke så hårdt ramt som i mange andre dele af Danmark.

Og nu kan du få vurderet din bolig ganske gratis – og en lækker brunch til samme pris.

Gælder hele januar

Det er de fire danbolig-forretninger i Aalborg, der tilbyder, at du kan få en gratis salgsvurdering af en hvilken som helst type bolig.

Det er hos danbolig Lejligheder, danbolig Villa, danbolig Nørresundby og danbolig Syd, at man har mulighed for at gøre brug af det gavmilde tilbud.

Så overvejer du at sælge i år 2023, og er du også til god brunch, så er det måske nu du skal have lavet din gratis salgsvurdering – for du får nemlig ikke kun salgsvurderingen gratis, men en gratis brunch for to oveni.

Og det er ikke hvilket som helst sted, man kan smutte forbi og få stillet sulten, for det er nemlig Café Spiret, der vandt Byens Bedste Brunch 2022 til Aalborg Awards.

Kun denne måned: Danbolig i Aalborg tilbyder gratis salgsvurdering og brunch
Spirets brunch. Fotograf: Simone Kjølby Christensen

Tilbuddet om en gratis salgsvurdering og brunch for to gælder allerede nu og resten af januar – og det er kun få klik væk.

“Man skal blot bestille en gratis salgsvurdering på vores hjemmeside.

Så får man en snak med en af mæglerne fra danbolig, og så aftaler man et møde, hvor mægleren kommer forbi og vurderer boligen,” fortæller medindehaver af danbolig Aalborg Lejligheder, Rasmus Vorre.

Det kan være en god øjenåbner oven på et år, hvor der er tegnet et dystert billede af boligmarkedet, der ifølge Rasmus Vorre ikke er helt retvisende for Aalborg:

“Det kan godt være, din bolig er faldet lidt i værdi, men gennemsnitligt er det slet ikke så slemt, som man kunne tro.

København er hårdt ramt, og det er tit det billede, der males i hele Danmark. I Aalborg er der et relativt lille fald over det seneste år, og i forrige måned oplevede vi endda en stigning i boligpriserne,” forklarer han og uddyber:

“I det nordjyske har vi generelt formået at holde priserne.”

Kun denne måned: Danbolig i Aalborg tilbyder gratis salgsvurdering og brunch

Hvis du er interesseret i en gratis salgsvurdering, kan du bestille den her.

Eneste krav er, at boligen er beliggende i et af følgende postnumre: 9000, 9220, 9200, 9210, 9230, 9260, 9270, 9400, 9430, 9310, 9440 eller 9382.

Specialiserede mæglere inden for hver boligtype

Det er ikke kun den gratis salgsvurdering og lækre brunch, der bør lokke til at få en af danboligs mæglere en tur forbi.

For hos danbolig-forretningerne i Aalborg har de valgt at lave specialiserede afdelinger med fokus på forskellige boligtyper.

Hos danbolig-forretningen på Vesterbro er de specialiserede i lejligheder, og fra 1. februar flytter danbolig Villa i egne lokaler, der – som navnet antyder – er specialiseret i salg af villaejendomme.

“Vi ser det som en fordel at have specialiserede mæglere, så vi kan yde den bedste service.

Personligt synes jeg, det gør meget, at vi i vores afdeling kan stræbe efter at være de bedste inden for lejligheder og kun fokusere på det,” fortæller Rasmus Vorre, der er tilknyttet danbolig Aalborg Lejligheder.

Find din nærmeste danbolig-mægler her.

Del artikel

Andre læser også