Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dakkedak og store stjerner: Fire vilde koncerter i Aalborg i morgen

Af Emil Kjær Jørgensen

Man skulle næsten tro, at vejrguderne skulle til koncert i Aalborg i morgen.

De har hvert fald sørget for fuld sol, 22 grader og følelsen af sommer, når der i morgen er hele fire store koncerter i Aalborg.

Du kan enten vælge af tage i Skovdalen for at opleve to af de helt store stjerneskud på den danske musikscene i form af bandet Jung og artisten Drew Sycamore.

Du kan også gå all in på fredagsfest og basarm, når ingen ringere end Kato og Lågsus spiller dobbeltkoncert til Fredagsfest i Karolinelund, hvor prisen kun er 100 kr. for begge koncerter.

Fredagsfest med Kato og Lågsus

Hvor: Karolinelund
Hvornår: Klokken 20.00 (Dørene åbner kl. 18)
Pris: 100 kr. (KUN billetsalg ved indgangen)

Kato har flere gange besøgt Karolinelund og med en endeløs liste af nummer 1-hits, har han altid løftet taget på scenen og armene på publikum til skyerne.

Med flere end +200 millioner streams på Spotify, over 200.000 solgte downloads og guldcertificering i UK med singlen “Show You Love” (2017) har KATO bevist, hvorfor internationale stjerner som den legendariske rapper Snoop Doog, den britiske stjerne DJ/producer Sigala samt den amerikanske skuespiller og sangerinde Hailee Steinfeld alle har udgivet singler med den danske hitmager.

Samme aften introducerer man for første gang Lågsus aka Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura.

Med fingeren resolut placeret på pulsen, præsenterer Lågsus danskerne for hits på stribe og god stemning.

Med solid integritet, en velbevandret musiksmag og øjeblikkelig hoppestemning er der direkte kontakt mellem pult og crowd, når Lågsus rykker ud.

Kort sagt: Der er fart på drengen!

Dakkedak og store stjerner: Fire vilde koncerter i Aalborg i morgen

Skovrock med Jung og Drew Sycamore

Hvor: Skovdalen
Hvornår: Klokken 20.00 (Dørene åbner kl. 18)
Pris: 295 kr.
Køb billet her.

Der venter Skovdalen et stort show med en byge af hits, når der er dobbeltkoncert med Jung og Drew Sycamore.

To nye funklende stjerner der allerede har masser af hits og masser af udsolgte koncerter bag sig.

De seneste to år har Drew Sycamore etableret sig som én af dansk musik helt store popidoler. Med gedigne hits som ’45 Fahrenheit Girl’, ’Take It Back’, ‘I Wanna Be Dancing’, ‘Perfect Disaster’ og ‘Let Me Love You’ har hun spillet sig helt op i superligaen. Det er blevet til flere priser ved Danish Music Awards, og i 2021 vandt Drew Sycamore P3 Prisen.

Men tiden har ikke stået stille for powerpop-kunstneren, der allerede nu barsler med nye landeplager. Drew Sycamore er aktuel med singlerne ’Madonna’ og ’Electric Motion’, der begge har fået massiv airplay på de danske radiokanaler. Sidstnævnte lå #1 på airplay-listen seks uger over sommeren 2022.

Med deres fængende melodier og velskrevne tekster er ’jung’ kendt for energiske liveoptrædener der samler publikum til fest og fællessang.

’jung’ har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

I slutningen af 2021 solgte ’jung’ over 23.000 billetter på deres debut arena-tour, som tog dem forbi Royal Arena, København – Ceres Arena, Århus – Aalborg Hallen, Aalborg og Jyske Bank Arena, Odense.

Del artikel

Andre læser også