Dagligvarer til spotpriser: Netto indfører daglige lykkeposer i 13 butikker i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Danmarks største dagligvarekæde, Netto, har indgået landsdækkende samarbejde med Danmarks største madspildsaktør, Too Good Go To.

Det betyder, at samtlige 13 Netto-butikker i Aalborg kommune fra nu tilbyder fire forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer, som forhandles via Too Good To Go-appen.

Netto har siden 2016 arbejdet dedikeret med at mindske sit madspild og har forpligtet sig til en halvering inden 2030.

Nyeste tiltag er et samarbejde med Too Good To Go, som via en app giver kunderne mulighed for at købe lykkeposer med overskudsmad, som ellers vil blive kasseret.

Det skriver Netto i en pressemeddelelse.

Introducerer konceptet i 519 Netto-butikker

Netto har de seneste uger testet konceptet med stor succes og er nu klar til at introducere Too Good To Go-lykkeposerne i samtlige 519 danske Netto-butikker.

Borgerne i Aalborg kommune får dermed mulighed for at få fingrene i fem forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer: En ’frugt og grønt’-pose, en ’mejeri, kød, køl’-pose, en grab ‘n’ go-pose og en pose med spotvarer inden for fødevarekategorien.

Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brødpose.

Michael Tilsted, der er driftsdirektør i Netto, glæder sig meget til at tage kampen mod madspild op sammen med borgerne i Aalborg kommune.

“Mad skal spises og ikke smides ud – det er alle enige om. Men alligevel kan vi ikke helt undgå at stå tilbage med nogle varer, som måske er ved at udløbe i holdbarhed eller har en lille skade på emballagen, som gør, at den ikke kan sælges i butikken.

Og det er netop de varer, som alle nu får glæde af i lykkeposerne fra Too Good To Go i alle vores Netto-butikker.

Forhåbentlig til stor glæde for danskerne, der kan få nogle rigtig gode varer til en god pris, og til glæde for vores fælles klima,” siger Michael Tilsted, driftsdirektør i Netto Danmark.

Sådan får du fat i en lykkepose

 

Download Too Good To Go-appen og søg på Aalborg eller hvis du bor i en anden by, så vil alle Netto-butikker i området poppe op, og du kan købe en af de fire Netto-posevarianter.

Herefter henvender du dig til en Netto-ansat i den konkrete butik og viser din kvittering via appen. Så får du udleveret din pose direkte i butikken.

Følgende Netto-butikker i Aalborg kommune er med i Too Good To Go

Netto, Alexander Foss Gade 30, Aalborg

Netto, Vestre Allé 3

Netto, Hadsundvej 75B, Aalborg

Netto, Danmarksgade 41, Aalborg

Netto, Vesterbro 99, Aalborg

Netto, Skelagervej 301, Aalborg

Netto, Tornhøjvej 4A, Aalborg Ø

Netto, Vissevej 1, Aalborg SØ

Netto, Hobrovej 446B, Aalborg SV

Netto, Kræmmergade 7, Nibe

Netto, Viaduktvej 16, Nørresundby

Netto, Forbindelsesvejen 147, Nørresundby

Netto, Vodskovvej 31-33, Vodskov

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her