Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Dagen derpå”: Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Du kender nok følelsen.

Du er kommet træt hjem fra en af de utallige julefrokoster i december eller en hyggelig, men også lidt stressende omgang juleshopping …

Den sidste måned på året er fyldt med både sjove, festlige og til tider stressende aktiviteter, der ikke ligefrem gør lysten til at stå i køkkenet særlig stor.

Men bare rolig. Hjælpen er nær.

Når trætheden overmander dig, og du bare ikke kan klemme en julesild, en fiskefilet eller en frikadelle mere ned – så har Aalborg heldigvis et fantastisk udvalg af takeaway, der med garanti, giver dig en skøn madoplevelse og ikke mindst ny energi på december-kontoen.

Her på redaktionen har vi fundet og udvalgt lige præcis de seks steder, som vi vil anbefale, du bestiller takeaway fra via Just Eat i december:

Grillen Burgerbar

Hvis du elsker burgere, og endnu ikke har smagt de greasy, uimodståelige og vilde burgere fra Grillen Burgerbar – så er det bare med at komme afsted.

Vores læsere er hvert fald ikke i tvivl.

Grillen Burgerbar har vundet prisen for Byens Bedste Burger de seneste to år ved Aalborg Awards, hvor det suverænt er MigogAalborgs læsere, der kårer vinderen.

Du skal prøve deres Bearnaise Bastard, hvis du virkelig vil have en syndig burger, men vi kan også anbefale deres Fully Loaded, som er en cheeseburger med bacon, karameliserede løg, pickles og Grillen’s mayo.

Vil du gå all in, smider du også lige en af deres vilde Shakes med i puljen!

Du bestiller lige her.

"Dagen derpå": Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Bollywood Indisk Takeaway

Drømmer du om god, indisk mad lavet helt fra bunden, så er du nødt til at prøve takeaway fra Bollywood.

Du kan bestille alle de klassiske retter som Butter Chicken, Tikka Masala, Korma Kofta og MEGET mere.

Til alle retter kan du vælge fløjsbløde basmatiris, og så vil vi kraftigt anbefale dig ALTID at bestille det hjemmelavede Naan-brød.

Men her må vi også komme med en advarsel. Det er altså nogle stærkt vanedannende retter, som de disker op med, og den fantastiske duft at krydderier rammer dig med kærlighed direkte fra Indien, når du åbner op for godterne med take away.

Du bestiller lige her.

"Dagen derpå": Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Din Vitamin Bar

Hos Din Vitamin Bar har man i årevis ført et koncept, der gør det både sjovt og lækkert at spise sundt og farverigt – hele året rundt.

Vil du friske de lidt tunge retter fra december op med friske grøntsager, masser af frugt og fuld smæk på smagen, så skal du prøve Din Vitamin Bar.

Du kan både bestille frisksmurte sandwich, salater og så ikke mindst de populære juices og shakes, der nok skal give dit et tiltrængt vitaminboost i en både kold og mørk december.

Du bestiller lige her.

"Dagen derpå": Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Yoshi Sushi

Sushi er og bliver en af danskernes absolutte favoritter, når det kommer til take away.

Når selv duften af flæskesteg, brune kartofler og sovs gør dig lidt utilpas, så er det særdeles tiltrængt med en omgang frisklavet sushi.

Yoshi Sushi er kendt for deres all you can eat sushikoncept, men på takeaway-fronten er de virkelig også blevet populære i Aalborg.

Alle ruller bliver lavet fra bunden, og du kan vælge mellem favoritter som Futomaki, Nigiri, Hosomaki, Uramaki og mange flere.

Yoshi Sushi har også strikket nogle helt særlige tilbudsmenuer sammen, hvor du får et bredt udvalg af nogle af deres mest populære stykker – men til en ekstra skarp pris.

På takeaway-menuen finder du også masser af fristende side orders som sticks, rispapirsruller mv.

Du bestiller lige her.

"Dagen derpå": Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Pho Saigon

Lige ved Nordkraft finder du Pho Saigon, der har taget byen med storm.

Du behøver nemlig ikke finde hverken pas eller de store pengesedler frem, for at komme et smut til Vietnam.

På Pho Saigon sætter de en ære i at lave lækre, autentiske vietnamesiske retter – lavet helt fra bunden.

De laver blandt andet den traditionelle vietnamesisk risnudel suppe, Pho, som vi skulle hilse og sige er en mirakelkur mod alt fra vinterdepression til forkølelse.

Du bestiller lige her.

"Dagen derpå": Her er vores Take Away favoritter i Aalborg

Mamma Mia

Man går bare aldrig galt i byen med en klassisk pizza.

Det er en ultimative “takeaway comfort-food”, og skal du have en af byens bedste, vil vi anbefale at bestille på Mama Mia på Hadsundvej, der er blandt aalborgensernes favoritter.

Her bliver udelukkende brugt de bedste ingredienser for at lave en perfekt pizza – hver eneste gang.

Du kan naturligvis gå helt klassisk med en italiensk pizza, men menuen lokker også med den helt særlige Bearnaise Pizza, UFO pizzaer, durum og de helt særlige luksus-pizzaer.

Du bestiller lige her.

Del artikel

Andre læser også