Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dårlig søvn om natten? Disse kan være problemerne

Af Annoncør

Der er desværre rigtig mange danskere, der har svært ved at sove om natten – eller om dagen, hvis det er der, det passer med arbejdet. Og det er altså et problem, både på et samfundsplan, men da i den grad også på det personlige plan.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Bedre Nætter

Et menneske i søvnunderskud arbejder selvfølgelig ikke lige så effektivt og præcist som en anden, der er veludhvilet – men personen vil heller ikke have overskuddet til at være det samme familiemenneske eller den samme gode ven, som de før har haft muligheden for at være.

En seng af for dårlig kvalitet

Det giver egentlig ret god mening, at sengen er meget vigtig for kvaliteten af din søvn. Det er sengen, der skal støtte kroppen, mens du sover.

Vågner du op med smerter i kroppen, eller begynder de allerede, mens du ligger i sengen, er det altså svært at kunne kalde det for en god søvn.

Derfor gælder det om at finde en god seng, eller i hvert fald en god madras at sove på. Er du på jagt, kan du her finde et udvalg af boksmadrasser.

Miljømæssige forstyrrelser

Det kan også være nogle af de andre ting rundt om dig, der forstyrrer din søvn. Bor du f.eks. ved siden af en meget trafikeret vej, hvor der er larm hele natten, er det helt klart noget, der kan være med til at ødelægge din søvn.

Det kan også være, at udluftningen i boligen ikke er noget at råbe hurra over, og så vil du højst sandsynligt ikke føle dig veludhvilet om morgenen.

For store tankestrømme

Det kan simpelthen også bare være, at der sker for mange ting op i hovedet, til at du kan finde ro til at sove. Det er bedst at tømme hovedet for tanker til sengetid, men det kan blive nødvendigt at få noget hjælp udefra.