Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar på eventyr?: Oplev Aalborg på særlig cykel-tour

Af Stine Kjølby Christensen

Cyklistforbundets Aalborg-afdeling skyder udflugtssæsonen i gang med en ny udgave af deres særlige “Storbyens Svinkeærinder” lørdag d. 22. april 2023.

Denne gang vil der være fokus på en delvis ny rute og nye, skjulte steder, som turleder Mike White glæder sig til at vise deltagerne.

En urban jungleekspedition

Turen starter på Grønlands Torv kl. 12:00, og vil føre deltagerne gennem udvalgte, nyere og ældre bydele i Aalborg/Nørresundby, hvor der kan forekomme overraskelser både over og under jorden.

Cyklistforbundet kalder selv turen for en “urban jungleekspedition og visuel sanse-tur”, der tager dig gennem diverse unikke miljøer og storby-scenerier med hver deres særlige historie, der bare venter på at blive opdaget – og få samtidig udvidet horisonten i og om den storby, vi lever i, kører rundt i ad faste rutine-kendte ruter eller måske kun er gæster i. 

Der vil være flere fortælle-stop og et picnic-stop undervejs.

Kun 25 kr.

Turen er egnet til alle, og elcykler er velkomne så længe de følger med resten af gruppen. Der vil sandsynligvis også være nogle bakker, men der venter altid på dem, der måtte have brug for ekstra tid til stigningerne.

Det anbefales at medbringe robust fodtøj, vand og en snack ud over madpakken til picnic-stoppet. Turen er gratis for medlemmer af Cyklistforbundet og koster 25 kr. for dem, der ikke er medlemmer.

Den samlede tur-distance er ca. 35 km, og turen slutter omkring kl. 17:30. Tilmelding senest fredag d. 21. april på cykeltureaalborg@gmail.com.

Skriv “Byen” og navn på deltager.

Del artikel

Andre læser også