Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cuuuuute: Café klar med mini-surdejspizza

Af Stine Kjølby Christensen

Har man overhovedet været en ung og kåd teenager, hvis ikke man i en periode har prøvet at leve af de næringsfattige minipizzaer, der bare skulle have en bette tur i mikroovnen?

Ren gourmet – hvis du spørger en 13 årig, der er gået alene hjem fra skole.

Som årene er gået er pizza dog blevet mere og mere kompliceret og laves i dag helst på den helt rigtige italienske dej og med råvarer, der er imponeret direkte fra syden.

Det har man fattet hos Klostertorvet, der nu har fået mini-pizza på menuen. Og selvfølgelig den slags, der både er lavet på surdej og toppet med serranoskinke, ruccola og parmesan.

Et topmoderne og lækkert alternativ til den klassiske caféburger eller caesarsalaten, hvis du spørger os.

Godt med fyld

Hos Klostertorvet hænger den hyggelige stemning stadig under loftet, og menukortet er kun blevet bedre med alderen.

Til morgenmad kan du for eksempel nyde en solid Nutella-toast, og skal det være helt klassisk, så prøv “Tallerkenen fuld“, som Klostertorvet er så kendt og elsket for.

Denne kolde sommerdag gik vi dog hardcore efter “Mini-pizza”, der koster 115 kr.

Vores første tanke var, at det måske var lidt pricy – taget i betragtning af, at du jo kan få en hel pizza til samme pris eller endda mindre.

Samtidig havde vi også i baghovedet, at skal du have en hvilken som helst anden standard caféret, så er prisen ofte noget højere.

Måske har Klostertorvet altså fundet en helt fin mad-til-pris ratio.

Cuuuuute: Café klar med mini-surdejspizza

Pizzaen ankom, og vi konkluderede hurtigt, at den muligvis var mindre i omkredsen end en normal pizza … men også noget højere.

Der var godt med fyld på og den bløde serrano smagte fortræffeligt sammen med den knasende surdejsbund.

Ruccola er enten/eller for de fleste, men vi er faktisk fans af den lidt bitre kaninspise.

Parmesanen giver en ekstra smagsdimension, og det gør faktisk ikke noget, at den ikke er smeltet.

Selvom pizzaen kaldes en “mini”, vil vi sige, at den fylder godt, og du kan sagtens blive mæt af den.

Alt i alt: En ganske godkendt mini-pizza, som vi sagtens kunne finde på at bestille en anden gang.

Del artikel

Andre læser også