Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cuteness overload: Aalborg Streetfood inviterer til hvalpetræf

Af Emil Kjær Jørgensen

Senere på sommeren går der hund i den på Aalborg Streetfood.

Bare rolig – der er hverken hund eller hvalp på menuen i køkkenerne.

Aalborg Streetfood er nemlig meget andet end lækre retter fra hele verden. De laver også masser af sjove events i løbet af året, og søndag den 21. august er der cuteness overload på græsplænen ved Aalborg Streetfood.

Fra klokken 12.00 er der Hundehvalpe Meet-and-greet, hvor du og din bedste ven kan møde andre hunde – og ikke mindst hvalpe.

“Formålet med MEET-AND-GREET’et er at I kan se hinandens hunde, udveksle erfaringer hundeejere imellem og have mulighed for at jeres hundehvalpe kan socialisere med andre hunde,” skriver Aalborg Streetfood om eventet.

Hvis du (endnu) ikke har en hund, men stadig elsker hunde, så kan du ånde lettet op. Øvrige gæster er nemlig også velkomne på dagen, og der burde være rigeligt med hunde og hvalpe at hilse på.

Husk disse retningslinjer

Alle hunde – både store, små, tykke og tynde – er velkomne. Hundene skal være i snor og ikke være til gene for resten af Aalborg Streetfoods gæster.

Aalborg Streetfood gør opmærksom på, at alle hunde skal være trænede til at møde andre hunde og mennesker, da der vil være mange både dyr og mennesker samlet den dag.

I løbet af dagen kan du vinde et gavekort på 250 kr. og en goodiebag til din firbenede bedste ven, hvis du uploader et billede af din hundehvalp/hund og tagger Aalborg Streetfood’s Instagram

“Vi samler alle billederne og så stemmes der på en favorit,” forklarer Aalborg Streetfood.

Hvad: Hundehvalpe MEET-AND-GREET
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Søndag d. 21. august kl. 12.00
Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også