Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Croissant med cookie dough: Kaffebar er klar med “crookie”

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Hvem elsker ikke en snasket cookie, der er stopproppet med chokoladestykker?

Men har du nogensinde prøvet at få den pakket ind i en smørbagt croissant?

Nu møder de to delikatesser hinanden i en magisk kombination kaldet en “crookie”.

Bag den nye kreation, der lige nu trender godt og grundigt på TIkTok, står Behag Din Smag.

Den skulle vi selvfølgelig forbi for at smage.

Sprød med et blødende chokoladehjerte

Og hvordan smagte den så?

Hvis himlen producerede kager havde vi nok troet, at de var afsendere på Behag Din Smags nye vidunder af en kage.

Crookiens ydre er knasende sprødt og helt perfekt afbagt med en mørk skorpe, der på ingen måder smager brændt.

Når man bider igennem den, bliver man mødt af det blødeste indre, der også er en smule klæg i konsistensen – ligesom en god snasket cookiedej bør være det.

Croissant med cookie dough: Kaffebar er klar med "crookie"
Foto: Simone Kjølby Christensen

Der er ikke sparet på chokoladen. Den sprøde croissant gemmer nemlig på et blødende hjerte, af både mørk og lys chokolade.

Efter vores mening skal en cookie gerne også have en god mængde salt, så vi ikke bliver akut ramt af sukkerchok. Og også her ryger crookien til tops.

Croissant med cookie dough: Kaffebar er klar med "crookie"
Foto: Simone Kjølby Christensen

Det eneste vi manglede, var 10 mere af samme slags.

Behag Din Smag fortæller, at det er aalborgenserne, der er med til at afgøre, hvor længe de nye kager får lov at blive i biksen.

Det kommer nemlig an på, hvor stor en succes, de bliver.

Så nu er det bare ind og tømme montren, så vi kan få lov at beholde den.

Del artikel

Andre læser også