Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Croissanter, ost og champagne: Kom til fransk søndag i Nordens Paris

Af Emil Kjær Jørgensen

Danskerne elsker Frankrig, og den følelse er nok ikke blevet mindre efter Jonas Vingegaards triumf i verdens største cykelløb.

Kan du bare (heller) ikke få nok af landet mod syd, så har vi en dejlig frankofil nyhed til dig.

For på søndag d. 31. juli går Surdejsbageren og Ma Petite France nemlig sammen om Fransk søndag i Nordens Paris på Budolfi Plads.

Fra klokken 11-14 er der ekstra god grund til at kalde Aalborg for Nordens Paris, for der bliver givet den fuld gas med den franske stemning på Budolfi Plads.

“Vi har længe haft en idé om, at vi ville lave noget sammen på Budolfi Plads og med Jonas Vingegaards triumf i Tour de France fik vi lige endnu en god grund til at slå os sammen om en hyggelig søndag med fuld fokus på Frankrig,” siger Henrik Bruse fra Surdejsbageren.

Surdejsbageren sørger naturligvis for bagværket, og her kan vi se frem til lækre surdejsboller og så naturligvis croissanter i massevis.

I dagens anledning kan du nyde en særlig variant, som bliver bagt med fransk skinke, fransk comté-ost og så naturligvis et strefj Dijon-sennep.

Udvalgte vine og bobler fra Ma Petite France

Ma Petite France sørger for de våde varer, og de har et helt særligt udvalg med af alkoholfrie vine og bobler, der passer til bagværket.
De byder blandt andet på Sparkling Rosé fra Château de ISH, såvel som Borino Fizz med smag af Hibiscus eller Gentle-Thai, der er alhoholfrie mousserende drikke fra Kunstbryggeriet Far & Søn.

“Jeg lover at tage en gul hat på for at hylde Vingegaard, og så pynter vi nok også op med lidt franske flag, og musikken i højtalerne bliver naturligvis med ingen ringere end Èdith Piaf,” siger Henrik.

Hvad: Fransk søndag i Nordens Paris
Hvor: Budolfi Plads, Surdejsbageren
Hvornår: Søndag d. 31. juli kl. 11-14

Find mere info her.

Del artikel

Andre læser også