Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cremet svampesuppe og salat med and: Brdr. Price præsenterer nyt kort med lækre efterårsretter

Af Redaktionen
Tjenerne deler altid gerne ud af gode historier om retterne på kortet
Tjenerne deler altid gerne ud af gode historier om retterne på kortet

Vi går koldere tider i møde, og sæsonen for at sidde udenfor på C.W. Obels Plads – Aalborgs hyggelige hjerte – lakker mod enden. Men det betyder kun én ting, nemlig at hyggen rykker indenfor.

”Selvom vi har nydt synet af vores gæster på den solrige plads med iskolde drinks i glasset, glæder vi os til at byde endnu flere indenfor i vores hyggelige lokaler, når aalborgenserne skal have varmen og nyde et hjerteligt måltid mad,” lyder det fra restaurantchef Michael Bailey.

Som gæsterne nok har bemærket, er Brdr. Prices restaurant indrettet med kunst og souvenirs fra brødrenes kreative barndomshjem, og de mange personlige genstande er med til at skabe en lun og hjemlig stemning – lige til at synke ned i på en kølig efterårsdag.

Men én ting er indretningen, en anden er maden, og her skal gæsterne selvfølgelig ikke snydes for et par nyheder.

Masser af nyheder på kortet

Menuen i restauranten skifter med sæsonen og for at slå den rette efterårstone an, byder det nye kort på nærende, varme retter af ingredienser, der giver associationer til skoven, de faldende blade og sæsonens traditionsrige middage.

En nyhed på kortet er Brdr. Prices cremede svampesuppe til 129 kr. Med riiigeligt fløde, ristede svampe, sprøde croutoner og fintsnittet purløg er den som et omsluttende, varmt kram i en skål.

Cremet svampesuppe og salat med and: Brdr. Price præsenterer nyt kort med lækre efterårsretter
Varm og hjertelig suppe med skovens svampe

Suppen serveres både som frokostret og som forret om aftenen og er perfekt efter en vindblæst gåtur i centrum af byen.

En anden nyhed er en af Adam Prices absolutte hofretter i de koldere måneder, nemlig en lun salat med confit de canard til 155 kr.

Retten stammer fra det rustikke franske bistrokøkken og er en perfekt afstemt smagseksplosion, hvor alle elementer spiller en væsentlig rolle: Fed, sprød and, frisk bitterhed fra frisée-salaten, knasende valnødder og syrlige granatæbler.

Cremet svampesuppe og salat med and: Brdr. Price præsenterer nyt kort med lækre efterårsretter
Den perfekte efterårssalat – fyldig og smagfuld

Restaurantchef Michael Bailey giver Adam ret i, at det er en perfekt ret til sæsonen:

”Salaten med and serveres både frokost og aften, er fuld af antioxidanter fra granatæblekernerne og er desuden et oplagt – og lettere – alternativ til den andesteg, de fleste nyder Mortensaften. Det er en klassisk ret i Price-regi og plejer at være et sikkert hit. Jeg forstår udmærket, hvorfor den har en særlig plads i Adams hjerte.”

Af andre nye retter kan gæster blandt andet glæde sig til dagens fangst serveret med sauteret spinat og gulerødder, små hvide kartofler og sauce Maltaise, vegetarisk farseret peberfrugt og på dessertkortet; profiteroles og panna cotta.

Cremet svampesuppe og salat med and: Brdr. Price præsenterer nyt kort med lækre efterårsretter
Malerierne på væggene er udført af John Price, hvilket bidrager til den personlige stemning

Kig ind – uanset anledning

Med det nye efterårskort er restauranten mere end klar til at tage imod gæster, hvad enten de kommer for en spontan middag i hverdagen, forkælelse i weekenden, for at fejre livets mærkedage eller for at mødes med forretningsforbindelser i smagfulde omgivelser.

Uanset anledningen er Brdr. Price nemlig garant for hyggelige restaurantoplevelser præget af kvalitet, personlighed og godt værtskab.

Cremet svampesuppe og salat med and: Brdr. Price præsenterer nyt kort med lækre efterårsretter
Restaurantchef Michael Bailey foran restauranten i Aalborg

”Vi ser frem til en ny sæson på C.W. Obels Plads, men selvom vi har fået et par nye retter, er det selvfølgelig stadig muligt at nyde vores klassikere som Prices Herrebøf eller den – i min optik – bedste burger, nemlig vores udgave med hakkebøf lavet af 100% Bellotta sortfodsgris, selvfølgelig serveret med vores efterhånden legendariske pommes frites,” afslutter Michael Bailey.

Brdr. Price i Aalborg har åbent hver dag mellem 12:00 og 22:00.

Læs mere om brødrenes restaurant her.

Del artikel

Andre læser også