Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cremet gourmet softice: den ultimative smagsoplevelse fra Kastbergs

Af Annoncør

Noget lækkert til ganen, en fløjlsblød fornøjelse og en oplevelse for sanserne – gourmet softice fra Kastberg er ikke bare en dessert, det er et bevidst gourmet valg i en verden af søde fristelser. Bag dette mesterværk af en softice står Kastbergs Gourmet-Is, bygget på passionen for at skabe en kvalitets is,sorbet og softice, der ikke kun smelter på tungen, men også i hjertet.

Hvad gør Kastbergs softice så unik?

Kastbergs Softice er en kulinarisk perle, som har vundet hjertet på madentusiaster og livsnydere. Hvad er hemmeligheden? Det er altid friske og naturlige råvarer. Kastbergs benytter sig af fløde og mælk fra Them Andelsmejeri – en lokalkendt leverandør, der værner om kvaliteten af deres produkter med samme hengivenhed som Kastbergs selv.

Softice fra Kastbergs er en fusion af kvalitet, smag og kræs for det æstetiske. Hver en is er kreeret med hånden, så det ikke blot smager godt, men også præsenteres smukt og indbydende.

En opskrift, der respekterer traditionen

Kastbergs Gourmet Softice er mere end blot lækker is. Det er en hyldest til det gode håndværk kombineret med nutidens krav til kvalitet og smag. Deres softice er lavet på deres helt unikke opskrift, der løbende er blevet forfinet for at imødekomme den kundernes ønsker.

Grundlaget er simpelt – mælk, fløde, sukker og respekt for den gode råvare – men kombinationen og forarbejdningen er en hemmelighed, som kun Kastbergs mestrer. Resultatet er en cremet og glat softice, der skiller sig markant ud fra konkurrenterne i både smag og konsistens.

Et måltid med et lokalt aftryk

Ved at vælge Kastbergs Gourmet Softice støtter man ikke blot en virksomhed, man støtter en idé om vigtigheden af lokale råvarer og bæredygtig produktion. Kastbergs er lokale ildsjæl, der brænder for at levere de bedste smagsoplevelser uden at gå på kompromis med værdierne om kvalitet og bæredygtighed.

Produktionen er så bæredygtig som muligt, og alle ressourcer bruges omhyggeligt for at skåne miljøet. Dette afspejler også sig i deres nøje udvalgte råvarer, hvor fokus ligger på det lokale frem for det billigste.

Smagsvariationer, der overrasker og opløfter

Hos Kastbergs tror man på at udvikle kreativitet og konstant at forny sig gennem en række af lækre nye smagsvarianter. Fra klassiske vanilje til sæsoninspirerede smag som jordbær eller mango – hver bid bringer glæde, følelser og minder.

Kastbergs har i dag 4 forskellige varianter af softice, de klassiske som vanilje, chokolade og jordbær, og har i 2024 tilføjet en vegansk variant, Mango Softice.

Konklusion

Kastbergs Gourmet Softice er ikke bare en softice. Det er en kærkommen smagsoplevelse, der favner bredt i sit udvalg af variationer og samtidig dykker dybt i kvalitet, tradition og bæredygtighed. Giv dig selv lov til at forkæle dine smagsløg og oplev Kastbergs Gourmet Softice – oplevelsen er skabt til at blive husket.

Del artikel

Andre læser også